Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Επεξήγηση ετικετών του blog μας


Οι ετικέτες που χρησιμοποιούμε στο blog μας είναι προσδιοριστικές και στόχο έχουν να βοηθήσουν τον επισκέπτη-αναγνώστη να εντοπίσει ευκολότερα τα θέματα που τον αφορούν. Για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν τις τοποθετούμε στις αναρτήσεις μας, έτσι ώστε να διευκολύνουμε και όχι να κουράσουμε. Κάποιες αναρτήσεις, φυσικά, είναι δυνατόν να περιέχουν περισσότερες τις μίας ετικέτας, εάν το θέμα που πραγματεύονται είναι πιο γενικό και καλύπτει περισσότερες κατηγορίες.

Παρακάτω παραθέτουμε αλφαβητικά όλες τις ετικέτες, μαζί με επεξηγήσεις για το τι περιλαμβάνει η κάθε μια. Ειδικότερα, οι ετικέτες που χρησιμοποιούμε είναι δύο ειδών: οι γενικές, που καλύπτουν μια ευρύτερη θεματολογία και προσδιορίζουν τις κατηγορίες που καλύπτει μια ανάρτηση, και οι θεματικές, οι οποίες αναφέρονται σε συγκεκριμένο θέμα και χαρακτηρίζονται από αύξοντα αριθμό.
Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο να περιπλανηθείτε στην τεράστια γκάμα της θεματολογίας του blog μας, η οποία αναπτύσσεται και ανανεώνεται συνεχώς. Εσείς δεν έχετε παρά να μεταφερθείτε στα link των ετικετών, στη δεξιά μας στήλη, και να αρχίσετε την περιπλάνηση…

10 Δημιουργοί Σχεδιάζουν...
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσίαση ενός ήρωα κάθε φορά, μέσα από σκίτσα, σχέδια ή πίνακες 10 διαφορετικών δημιουργών-καλλιτεχνών. Αναφέρονται κάποια πολύ βασικά στοιχεία για τον ήρωα και το όνομα κάθε δημιουργού κάτω από το έργο του.

Αθλητικά
Αναρτήσεις που σχετίζονται με αθλητικά θέματα: παλιές εκδόσεις, αθλητικά ιστορικά γεγονότα, πρόσωπα του αθλητισμού κτλ.

Άλλες ιστοσελίδες
Προβολή διάφορων ιστοσελίδων ή περιεχομένων αυτών. Πιθανόν να πρόκειται για φιλικές προς εμάς ιστοσελίδες, με αμοιβαία προώθηση θεματολογίας.

Αξέχαστες Ιστορίες
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Πρόκειται για ιστορίες της λεγόμενης “Θρυλικής Τετράδας” ηρώων, που δημοσιεύονταν στα περιοδικά “Μικρός Σερίφης”, “Μικρός Κάου-μπόυ”, “Μικρός Αρχηγός” κ.α. Δίνονται πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της κάθε ιστορίας, την υπόθεσή της, ενώ προβάλλονται εξώφυλλα και εσωτερική εικονογράφηση από τα περιοδικά.


Αρκάς
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο δημιουργό. Βιβλία, θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές, κόμικς, παρουσιάσεις νέων εκδόσεων και –φυσικά– γελοιογραφίες.

Ας θυμηθούμε...
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Εδώ προβάλλεται κάθε φορά μια τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση και έμεινε χαραγμένη στη μνήμη μας. Κωμικές, δραματικές, πολεμικές, γουέστερν, κινούμενα σχέδια κτλ. Συνήθως τα κείμενα συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο βοηθά στην ανάκληση αναμνήσεων.

Αυτό το ξέρατε για τα κόμικς;
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Εδώ θα βρείτε διάφορες πληροφορίες και “χαμένα μυστικά” από τον κόσμο των κόμικς, άγνωστες πτυχές ιστοριών, ηρώων και εκδόσεων. Σπάνια περιοδικά, παραλλαγμένα εξώφυλλα, επανεκδόσεις και πολλά άλλα.

Αυτοκίνητα
Αναρτήσεις που αφορούν ή περιλαμβάνουν αναφορές για αυτοκίνητα. Παλαιά, συλλεκτικά ή μη μοντέλα, τα οποία οδηγήσαμε κάποτε ή απλά τα βλέπαμε να περνούν δίπλα μας.

Αυτοκινητάκια
Αγαπημένη ασχολία, ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Θυμόμαστε εδώ τα αυτοκινητάκια ή αμαξάκια μας, μέσα από διάφορες αναρτήσεις.


Αφίσες Ταινιών Γουέστερν
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο εγχείρημα του blog μας, που σκοπό έχει να προβάλει όλες τις κινηματογραφικές αφίσες με γουέστερν θεματολογία, από καταβολής του μέσου. Η προβολή γίνεται με χρονολογική σειρά, με πρόσθετες πληροφορίες για κάθε ταινία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον επισκέπτη-αναγνώστη να εντρυφήσει σε ένα αγαπημένο είδος.

Γελοιογραφίες
Εδώ γελάμε! Σκίτσα διάφορων δημιουργών, παλιά ή καινούρια με θεματολογία επίκαιρη ή και όχι. Το ζητούμενο εδώ είναι το γέλιο αλλά και η καυστική σάτυρα…

Για την βιβλιοθήκη σας...
Προτάσεις για την απόκτηση βιβλίων με ειδική θεματολογία, που αξίζει να κοσμούν κάθε βιβλιοθήκη. Αναμνηστικά λευκώματα, αφιερώματα σε πρόσωπα ή γεγονότα, διάφορες συλλογές.

Γραμματόσημα
Προβολή ή αναφορά σχετική με γραμματόσημα. Νέες εκδόσεις, συλλεκτικές σειρές, ιστορικά στοιχεία.


Δημιουργοί
Προβολή δημιουργών από τον χώρο των κόμικς, της γελοιογραφίας κτλ. Αναφορές σε έργα τους, σε εκδόσεις ή σε εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν.

Δημοσιεύματα
Αναδημοσίευση άρθρων και φωτογραφιών, κυρίως σχετικών με τον χώρο των κόμικς και των εκδόσεων, τα οποία προέρχονται από τον έντυπο ή τον ηλεκτρονικό Τύπο.

Διαβάζουμε κόμικς
Εδώ, δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να διαβάσει αυτούσια κόμικς, τα οποία προέρχονται από παλαιότερες εκδόσεις, συνήθως σπάνιες ή εξαντλημένες. Επίσης, δημοσιεύονται πρωτότυπα κόμικς, που εμφανίζονται στο κοινό για πρώτη φορά μέσα από το blog μας.

Διαγωνισμοί
Εδώ προβάλλονται οι όροι και τα αποτελέσματα διάφορων διαγωνισμών που διοργανώνονται στον χώρο των κόμικς, της γελοιογραφίας και της λογοτεχνίας. Σας κρατάμε πάντα ενήμερους, για να μπορείτε να λαμβάνετε έγκαιρα μέρος και να διεκδικείται προβολή και υπέροχα δώρα.

Δράσεις
Εδώ προβάλουμε διάφορες δράσεις ατόμων ή ομάδων σχετικά με την προβολή ενός έργου, μιας εκδήλωσης ή μιας διοργάνωσης, πάντα σχετικά με την θεματολογία του blog μας. Μπορείτε να μας στέλνετε με e-mail κάτι που θεωρείτε ότι αξίζει να το στηρίξουμε και να το προωθήσουμε.

Εκδηλώσεις
Προβολή εκδηλώσεων σχετικών με την θεματολογία του blog μας. Παρουσιάσεις βιβλίων και περιοδικών, εκθέσεις κόμικς, bazaar κτλ.

Ελληνικά περιοδικά
Προβάλλονται περιοδικά που εκδόθηκαν στην χώρα μας, με παρουσίαση εξωφύλλων και παράθεση πληροφοριών σχετικά με την ύλη που δημοσίευαν. Αν πρόκειται για περιοδικά κόμικς, πιθανόν να περιλαμβάνεται και πλήρης λίστα των περιπετειών που δημοσιεύθηκαν σε αυτά.


Ελληνικά Comic Books
Προβάλλονται ελληνικές εκδόσεις comic books, graphic novels. Η ετικέτα περιλαμβάνει κόμικς που έχουν μεταφραστεί στα ελληνικά ή εγχώριες παραγωγές. Βασική προϋπόθεση για την υπαγωγή στην κατηγορία αυτή, να πρόκειται για αυτοτελή/αυτόνομη έκδοση και όχι για σειρά βιβλίων/περιοδικών.

Ελληνικές Εκδοτικές Εταιρείες
Θέματα σχετικά με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Η ιστορία τους, η εξέλιξή τους, τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν σε αυτούς.

Εορταστικές ημέρες
Αναρτήσεις για τις ημέρες των εορτών: Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια, 25η Μαρτίου, 28η Οκτωβρίου, Άγιος Βαλεντίνος, Γιορτή της Μητέρας, Γιορτή του Πατέρα κτλ…

Εορταστική περίοδος
Αναρτήσεις που αφορούν όχι μόνο συγκεκριμένες εορταστικές ημέρες αλλά ολόκληρες εορταστικές περιόδους, όπως αυτές του Πάσχα και των Χριστουγέννων.

Επαγγέλματα που χάθηκαν
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Προβάλλονται παλιά επαγγέλματα που πλέον δεν εξασκούνται ή τείνουν να εξαφανιστούν. Παρουσιάζονται με πληροφορίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Επέτειοι
Αναρτήσεις που αφορούν διάφορες επετείους, σχετικές πάντα με την θεματολογία του blog (γεγονότα, πρώτες εκδόσεις, γεννήσεις σημαντικών προσώπων κτλ).

Επικαιρότητα
Θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, ενημερώσεις, απόψεις για τρέχοντα ζητήματα. Πάντα σχετικά με την θεματολογία του blog.
Εφημερίδες
Θέματα σχετικά με εφημερίδες, σύγχρονες ή παλαιότερες. Αναδημοσίευση στο blog άρθρων από εφημερίδες. Προσφορές περιοδικών & βιβλίων από τον Τύπο.

Εφημερίδες
Θέματα που αφορούν εφημερίδες. Ειδικές εκδόσεις, ένθετα, προσφορές, δημοσιεύματα, πάντα σχετικά με την θεματολογία του blog.

Η Κατάκτηση της Δύσης
Αναρτήσεις που αφορούν το περιοδικό “Η Κατάκτηση της Δύσης”. Παρουσιάσεις τευχών, αναλύσεις ιστοριών και χαρακτήρων, εξώφυλλα, εικονογράφηση.

Η… βιβλιογραφία των κόμικς
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσίαση βιβλίων με θεματολογία σχετική με τα κόμικς και τα λεγόμενα “παραλογοτεχνικά” έντυπα. Δοκίμια, λευκώματα κτλ.

Ήρωες των κόμικς
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Εδώ προβάλλεται κάθε φορά ένας ήρωας κόμικς, με πληροφορίες και λεπτομέρειες γύρω από την εμφάνιση και την πορεία του.


Θέατρο
Αναρτήσεις που αφορούν θεατρικές παραστάσεις ή γενικότερα θέματα σχετικά με το θέατρο (μεταφορά έργων στο “θεατρικό σανίδι”, πορεία ηθοποιών του θεάτρου κτλ).

Θέματα
Άρθρα, παρουσιάσεις, κείμενα και φωτογραφικά αφιερώματα σχετικά με την θεματολογία του blog μας. Κάθε τι που μας πληροφορεί και ταυτόχρονα μας δημιουργεί ευχάριστους συνειρμούς, είναι εδώ…

Ιούλιος Βερν
Αναρτήσεις με θεματολογία που αφορά τον σπουδαίο μυθιστοριογράφο Ιούλιο Βερν. Η ζωή του, το έργο του, εκδόσεις βιβλίων του κτλ.

Ιστορία Φαρ-Ουέστ
Αναρτήσεις με θεματολογία σχετική με την αμερικάνικη “Άγρια Δύση”, το “Φαρ-Ουέστ” των κάου-μπόυδων και των Ινδιάνων. Ιστορικά στοιχεία, γεγονότα, φωτογραφίες και ντοκουμέντα για μια εποχή σκληρή και ταυτόχρονα συναρπαστική…

Ιστορίες εμπορικών επωνυμιών
Πίσω από κάθε επιτυχημένο brand κρύβεται μια σπουδαία ιστορία. Πώς γεννήθηκαν σπουδαία προϊόντα, πώς εξελίχθηκαν και πώς εδραιώθηκαν στην αγορά και την συνείδησή μας. Ποτά, φαγητά, αναψυκτικά, αυτοκίνητα, παιχνίδια και άλλα πολλά…

Κείμενα
Εδώ δημοσιεύονται ολόκληρα διηγήματα, αποσπάσματα βιβλίων στα πλαίσια παρουσιάσεων, χρονογραφήματα κτλ. Η λογοτεχνία… αυτούσια στο blog μας!

Κινηματογράφος
Αναρτήσεις με θεματολογία σχετική με τον κινηματογράφο. Ταινίες, ηθοποιοί, πληροφορίες και στοιχεία γύρω από την 7η τέχνη.


Κινούμενα σχέδια
Αναρτήσεις με θεματολογία σχετική με τα κινούμενα σχέδια. Ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, χαρακτήρες, πληροφορίες και ιστορικά στοιχεία.

Κόμικς
Αναρτήσεις με θεματολογία σχετική με τα κόμικς. Έργα, εκδόσεις, βιβλία, περιοδικά, δημιουργοί, χαρακτήρες κτλ.

Κόμικς και κινηματογράφος
Θέματα για την σχέση των κόμικς με τον κινηματογράφο. Κόμικς που έγιναν ταινίες, ηθοποιοί που ενσάρκωσαν χαρακτήρες των κόμικς κτλ.

Κόμικς και Σινεμά
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Αναλυτική παρουσίαση ταινιών που έχουν βασιστεί σε κόμικς. Πόσο πιστή ήταν η μεταφορά, πόση σχέση είχε τελικά το πρωτότυπο με το τελικό αποτέλεσμα.

Λογοτεχνία
Θέματα σχετικά με τη λογοτεχνία. Συγγραφείς και το έργο τους, δημοσίευση κειμένων, παρουσιάσεις βιβλίων, προτάσεις για αγορές κ.α.

Λογοτεχνικές Προτάσεις
Εδώ σας προτείνουμε βιβλία που έχουμε διαβάσει, έχουμε ξεχωρίσει και μας άρεσαν. Εξώφυλλα, εσωτερικές σελίδες, αποσπάσματα κειμένων και πληροφορίες γύρω από την κάθε έκδοση.


Μικρός Αρχηγός
Αναρτήσεις που αφορούν το περιοδικό “Μικρός Αρχηγός”. Παρουσιάσεις τευχών, αναλύσεις ιστοριών και χαρακτήρων, εξώφυλλα, εικονογράφηση.

Μικρός Κάου-μπόυ
Αναρτήσεις που αφορούν το περιοδικό “Μικρός Κάου-μπόυ”. Παρουσιάσεις τευχών, αναλύσεις ιστοριών και χαρακτήρων, εξώφυλλα, εικονογράφηση.

Μικρός Σερίφης
Αναρτήσεις που αφορούν το περιοδικό “Μικρός Σερίφης”. Παρουσιάσεις τευχών, αναλύσεις ιστοριών και χαρακτήρων, εξώφυλλα, εικονογράφηση.

Μουσική
Αναρτήσεις που αφορούν τραγουδιστές, τραγούδια, παραστάσεις και τον χώρο της μουσικής, γενικότερα.

Νέες εκδόσεις 2015
Προβολή νέων εκδόσεων περιοδικών, κυρίως κόμικς, που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2015.

Νέες εκδόσεις 2016
Προβολή νέων εκδόσεων περιοδικών, κυρίως κόμικς, που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2016. Πιθανόν, στις πρώτες αναρτήσεις, να περιλαμβάνονται εκδόσεις από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Νομίσματα
Αναρτήσεις σχετικές με νομίσματα, χαρτονομίσματα κτλ, ως αντικείμενα συλλογής και όχι μόνο. Σπάνια κομμάτια, ειδικές εκδόσεις και άλλα διάφορα.


Νοσταλγικά κείμενα
Δημοσιεύονται κείμενα γραμμένα σε νοσταλγικό τόνο, που συνδέουν το σήμερα με το χθες. Αναμνήσεις αποτυπωμένες με λόγια, για τα παιδικά μας χρόνια, τα χρόνια της εφηβείας, τα χρόνια στο στρατό, τα χρόνια της ζωής μας, γενικότερα…

Ντοκυμανταίρ
Αναφορά ή παρουσίαση κάποιου ντοκυμανταίρ, σχετικού με την θεματολογία του blog μας.

Ξένες εκδόσεις
Αναρτήσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε ξένες εκδόσεις περιοδικών ή βιβλίων.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
Θεματολογία σχετική με το σπουδαίο αυτό έργο του J. R. R. Tolkien αλλά και με την ομώνυμη τριλογία ταινιών του Peter Jackson.

Οι Δημιουργοί… και τα Έργα τους
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται σπουδαίοι δημιουργοί από τον χώρο των κόμικς, εικονογράφοι, ζωγράφοι κτλ, μαζί με μια ενδεικτική αναφορά στο έργο τους.

Οι εκδόσεις μας
Εδώ προβάλονται οι δικές μας εκδόσεις. Περιοδικά και βιβλία στα οποία συμμετέχουμε έμπρακτα ή απλώς στηρίζουμε την έκδοσή τους. Ειδικές, συλλεκτικές ή σε περιορισμένο τιράζ εκδόσεις. Κανένας γνήσιος "Νοσταλγός" του blog μας, δεν πρέπει να τις χάσει!


Οι ελληνικές ταινίες που λατρέψαμε
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται ελληνικές ταινίες που αγαπήσαμε και έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας για τις στιγμές γέλιου, χαράς, έντασης, δράσης και αγωνίας που μας χάρισαν. Με φωτογραφικό υλικό και στοιχεία για τους συντελεστές.

Οι Μεγάλοι Κακούργοι
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Ο τίτλος αναφέρεται στους Ελ Καπιτάν, Ελ Ατατούρκ και Ομάρ Ατατούρκ, τους τρεις αντιπάλους της Θρυλικής Τετράδας. Παρουσιάζονται αναλυτικά οι περιπέτειες και τα τεύχη στα οποία πρωταγωνίστησαν, στα περιοδικά “Μικρός Κάου-μπόυ” και “Μικρός Αρχηγός”.

Οι ταινίες που αγαπήσαμε
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται ξένες ταινίες που αγαπήσαμε και έμειναν χαραγμένες στο μυαλό μας για τις στιγμές γέλιου, χαράς, έντασης, δράσης και αγωνίας που μας χάρισαν. Με φωτογραφικό υλικό και στοιχεία για τους συντελεστές.

Παιδικά βιβλία
Αναρτήσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε παιδικά βιβλία. Παρουσιάσεις, προτάσεις για αγορές κτλ.


Παιχνίδια
Αναρτήσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε διάφορα παιχνίδια. Αυτοκινητάκια, Lego, Playmobil, επιτραπέζια κτλ.

Παρουσιάσεις βιβλίων
Ενημέρωση για εκδηλώσεις που αφορούν παρουσιάσεις βιβλίων.

Περιοδικά
Αναρτήσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε περιοδικά που είτε κυκλοφορούν αυτόνομα, είτε ως ένθετα, με παράθεση εξωφύλλων, εσωτερικών σελίδων κτλ.

Ποιήματα
Αναρτήσεις στις οποίες δημοσιεύονται ποιήματα, συνήθως αναφορικά με κάποια επέτειο ή κάποιο θέμα.

Πορτρέτα Υπερηρώων
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται και αναλύονται διάφοροι υπερήρωες. Η ιστορική τους διαδρομή, η πρώτη τους εμφάνιση, τα στοιχεία που τους έκαναν αγαπητούς. Τα άρθρα συνοδεύονται από πλούσια εικονογράφηση.

Πρόσωπα
Αναρτήσεις στις οποίες γίνεται αναφορά σε διάφορους ανθρώπους που προέρχονται κυρίως από τους χώρους των κόμικς, του θεάτρου, του κινηματογράφου κτλ.

Προτάσεις παιδικών βιβλίων
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται παιδικά βιβλία με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που αξίζει να βρίσκονται σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Σαν σήμερα…
Αναρτήσεις που αναφέρονται συνήθως σε κάποιο γεγονός που συνέβη στο παρελθόν και έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη μας.


Σειρές βιβλίων κόμικς
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται σειρές από βιβλία κόμικς, που δεν κυκλοφορήσανε ως περιοδικά στα σημεία διανομής Τύπου αλλά κυρίως μέσω βιβλιοπωλείων.

Σινεμά και DVD
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται ταινίες που είτε παίζονται τώρα στους κινηματογράφους, είτε μπορείτε να τις απολαύσετε σε DVD. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ταινίες της τελευταίας πενταετίας και αυτός είναι ένας παράγοντας που τις διαφοροποιεί από τις κατηγορίες των “ταινιών που αγαπήσαμε”.

Σπουδαίοι συγγραφείς
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσίαση ενός συγγραφέα κάθε φορά, με λεπτομέρειες για την ζωή και το έργο του.

Συλλεκτικά αντικείμενα
Αναφορά σε σπάνια βιβλία, περιοδικά, δίσκοι βινυλίου, άλμπουμ αυτοκολλήτων, σειρές γραμματοσήμων, αυτοκίνητα και κάθε είδος που μπορεί να γίνει αντικείμενο συλλογής.

Συλλογές
Βιβλία, περιοδικά, κόμικς, εφημερίδες, δίσκοι βινυλίου, αφίσες, άλμπουμ αυτοκολλήτων, σειρές γραμματοσήμων, νομίσματα, φιγούρες υπερηρώων, λούτρινα αρκουδάκια, αυτοκίνητα και άλλα πολλά. Εδώ παρουσιάζουμε συλλογές και συλλέκτες.

Συνεντεύξεις
Συνεντεύξεις που πήραμε εμείς ή απλά αναδημοσιεύουμε από άλλα Μέσα. Πάντα με ανθρώπους σχετικούς με την θεματολογία του blog μας.

Τα γουέστερν που αγαπήσαμε
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται ταινίες που ανήκουν στο αγαπημένο μας είδος των γουέστερν. Με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και στοιχεία για την υπόθεση και τους συντελεστές.

Τα κόμικς στη ζωή μας
Επηρεάζουν τα κόμικς την καθημερινότητά μας –και αν ναι, σε ποιο βαθμό; Μαρτυρίες των ίδιων των αναγνωστών, προσπάθειες για νέες εκδόσεις, τεχνολογικά επιτεύγματα που σχετίζονται με κόμικς, συλλέκτες και συλλογές... Αλλά και παρουσιάσεις νέων εκδόσεων, εκθέσεις, δημοπρασίες κτλ.


Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν
Ότι έχει σχέση με τον σπουδαίο Βρετανό συγγραφέα και το έργο του. Περιλαμβάνονται οι αναφορές στις ταινίες που έχουν βασιστεί στα βιβλία του.

Τηλεόραση
Αναφορά σε τηλεοπτικές σειρές, εκπομπές και πρόσωπα της τηλεόρασης. Περιλαμβάνονται οι ετικέτες της θεματικής σειράς αναρτήσεων «Ας θυμηθούμε…».

Το αρχείο της Άγριας Δύσης
Θεματική σειρά αναρτήσεων. Παρουσιάζονται θέματα από την εποχή του Φαρ-Ουέστ, των κάου-μπόυδων και των Ινδιάνων. Πρόσωπα, ιστορίες, γεγονότα, αντικείμενα…

Το blog μας
Θέματα που αφορούν το blog μας, τις δραστηριότητές του και την επικοινωνία μας με τους επισκέπτες.

Φανζίν
Αναφορά σε εκδόσεις περιορισμένου τιράζ. Παρουσιάσεις περιοδικών, βιβλίων και των δημιουργών τους.

Φωτογραφίες
Παρουσίαση παλιών ή νέων φωτογραφιών κάτω από το πρίσμα συγκεκριμένου θέματος (γεγονότα, φυσικά τοπία, αυτοκίνητα, ζώα κτλ).


Χιούμορ
Γελοιογραφίες, ανέκδοτα, αστείες φωτογραφίες κτλ. Μια ετικέτα που μας φτιάχνει την διάθεση!

Club Φίλων Μικρού Σερίφη
Προβολή θεμάτων που αφορούν ή σχετίζονται με το Club Φίλων Μικρού Σερίφη, στο οποίο συμμετέχουμε και το υποστηρίζουμε. Νέες εκδόσεις, ανακοινώσεις, συγκεντρώσεις μελών κτλ.

DC
Θέματα που αφορούν εκδόσεις βιβλίων ή περιοδικών, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ήρωες, παιχνίδια και γενικότερα την εταιρεία “DC Comics”.

Disney
Θέματα που αφορούν εκδόσεις βιβλίων ή περιοδικών, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ήρωες, παιχνίδια και γενικότερα την εταιρεία “Disney”.

Looney Tunes
Θέματα που αφορούν εκδόσεις βιβλίων ή περιοδικών, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ήρωες, παιχνίδια και γενικότερα τους αγαπημένους αυτούς χαρακτήρες.

Manga
Θέματα που αφορούν εκδόσεις βιβλίων ή περιοδικών, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ήρωες, παιχνίδια και γενικότερα χαρακτήρες manga.


Marvel
Θέματα που αφορούν εκδόσεις βιβλίων ή περιοδικών, ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, ήρωες, παιχνίδια και γενικότερα την εταιρεία “Marvel Comics”.

Playmobil
Θέματα που αφορούν τα παιχνίδια Playmobil. Νέοι κωδικοί, παλαιότερα κομμάτια, συλλογές, κατάλογοι, περιοδικά κτλ.

Stephen King
Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον συγκεκριμένο συγγραφέα. Βιβλία, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, κόμικς, παρουσιάσεις νέων εκδόσεων κτλ.

The best off…
Αναρτήσεις που μπορεί να προβάλουν επιλογές εξωφύλλων κόμικς και περιοδικών, λίστες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, βιβλίων, συγγραφέων, δημιουργών κ.α.

Wallpaper
Παροχή εικόνων/φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν από τους επισκέπτες-αναγνώστες του blog μας ως φόντο επιφανειών εργασίας σε pc, laptop κτλ.

1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...