Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Συλλεκτικό τεύχος Μικρός Σερίφης #1469


20 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του τελευταίου πρωτότυπου τεύχους (το περιοδικό συνεχίζε να κυκλοφορεί μέχρι πριν λίγα χρόνια με συνεχείς επανεκδόσεις), το Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α. (Σύνδεσμος Οργανωμένων Φιλολογικών και Ιστορικών Αρχείων), εξέδωσε ένα εντελώς καινούριο τεύχος, με την ιστορία "Το Κόκκινο Βουνό", γραμμένη από τον αρχικό συγγραφέα του περιοδικού, κο Πότη Στρατίκη.
Το καινούριο τεύχος παρουσιάστηκε στο πλαίσιο ενός western event σε συνεργασία με το "Club Φίλων του Μικρού Σερίφη" και τους "Φίλους του Σ.Ο.Φ.Ι.Α.", το βράδυ της Πέμπτης 22 Μαρτίου 2012, στο "Nirvan Lounge" στο "Hard Rock Cafe" της Αθήνας.
Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης έκδοσης έχει να κάνει με τους διαφορετικούς χρωματισμούς στο περίγραμμα του εξωφύλλου! Το τεύχος 1469 κυκλοφόρησε με 5(!) διαφορετικά εξώφυλλα και με τιράζ μόλις 1469 + 50 κομμάτια, κάτι που το κάνει αυτόματα ιδιαιτέρως συλλεκτικό! Τα χρώματα στα οποία μπορείτε να το βρείτε είναι τα: κίτρινο, μπλε, πορτοκαλί και πράσινο. Αν και η ποσότητα των τυπωμένων τευχών σε κάθε χρώμα είναι σχεδόν ίδια, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν τυπωθεί και 50 τεύχη με ασπρόμαυρο εξώφυλλο και με την ένδειξη "τιμής ένεκεν" στο οπισθόφυλλο! Αυτά τα τελευταία δόθηκαν σε διάφορους συλλέκτες και αγοραστές του τεύχους, μετά από κλήρωση!
Κύριοι συντελεστές της έκδοσης ήταν οι Παναγιώτης Πλαφουτζής και Τάσος Καϊτατζής.

Πολλοί φίλοι συνεχίζουν να μας ρωτούν για το πώς μπορούν να προμηθευτούν το συλλεκτικό επετειακό τεύχος Νο 1469 του Μικρού Σερίφη. Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο τεύχος εκδόθηκε από το "Ίδρυμα Σ.Ο.Φ.Ι.Α." και πως εάν θέλετε να το αποκτήσετε, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτό, είτε τηλεφωνικά στο 215-5003008, είτε με e-mail στο info@sofia-foundation.gr. Υπεύθυνη εκεί είναι η καλή μας φίλη, κα Ειρήνη Χαζάπη, η οποία θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει.
Πρέπει να γνωρίζετε πως το τεύχος στοιχίζει 5 ευρώ και πως τα έσοδα από την πώληση του περιοδικού θα ενισχύσουν τις επόμενες εκδόσεις του Σ.Ο.Φ.Ι.Α.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα του ιδρύματος http://www.sofia-foundation.gr...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...