Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Νέες εκδόσεις 284: Μπλεκ - Ειδική Έκδοση #2


Η συνεργασία της "Comics & Crosswords Publications" με τον "Ελεύθερο Τύπο" έρχεται να χαρίσει χαρά και ανεμελιά στο καλοκαίρι όλων μας! Μπλεκ, Ζαγκόρ, Μίστερ Νο και Μικρός Ήρωας, πρωταγωνιστούν σε σπάνιες και (ορισμένες) αδημοσίευτες ιστορίες στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής". Αυτή την Κυριακή, 3 Ιουλίου, Μπλεκ!

Το κατόρθωμα δύο παιδιών

Ο Ξανθός Γίγας Μπλεκ, παρέα με τον εκκεντρικό καθηγητή Μυστήριο και το νεαρό Ρόντυ, αγωνίζονται για την απελευθέρωση και την ανεξαρτησία της πατρίδας τους από τον ζυγό των Άγγλων!
Σε αυτή την ειδική έκδοση του Μπλεκ, περιέχονται τρεις μοναδικές σπάνιες ιστορίες του αείμνηστου διδύμου Ανεμοδουρά-Απτόσογλου. Πρόκειται για τις ιστορίες "Το κατόρθωμα δύο παιδιών", "Μια επικίνδυνη αποστολή" και "Δυναμική δράση", οι οποίες είχαν δημοσιευθεί το 1976 στο περιοδικό "Μεγάλος Μπλεκ" στα τευχη #67, #70 και #71 αντίστοιχα.
Στις πρώτες σελίδες υπάρχει μονοσέλιδο αφιέρωμα στον ήρωα και τους δημιουργούς του, από τον Λευτέρη Ταρλαντέζο. Το τεύχος είναι έγχρωμο, έχει 132 σελίδες και τιμή 3,50 ευρώ (για όταν κυκλοφορήσει αυτόνομο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...