Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Νέες εκδόσεις 249: Mister No και οι... Άλλοι #8


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το όγδοο τεύχος του καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Από το προηγούμενο τεύχος η έκδοση έχει γίνει μηνιαία, με 132 σελίδες και δύο εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τον έναν μήνα, η περιπέτεια του Μίστερ Νο θα συνοδεύεται από μια περιπέτεια του Ντύλαν Ντογκ και τον άλλον μήνα από μια περιπέτεια του Τεξ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Ο τελευταίος παράδεισος
Ο Μίστερ Νο, ο Έσε Έσε και ο νεαρός Ακάουε, συνεχίζουν την αναζήτηση των τεσσάρων γυναικών που απήχθησαν από μια ομάδα κερδοσκόπων, με επικεφαλής τον μίστερ Φοξ. Θα ταξιδέψουν στην μικρή πόλη Λετίσια του Αμαζονίου, σε ένα υπό κατασκευή τουριστικό θέρετρο. Εκεί, θα βρουν την Μακορίτα, την οποία το κύκλωμα έχει εξωθήσει στην πορνεία σε ένα νυχτερινό κλαμπ...
Η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, τον Σεπτέμβριο του 1980.
Κείμενο: Guido Nolitta, Σχέδιο: Vincenzo Monti, Merati


2. Τεξ: Στο σκοτάδι
Τι είναι χειρότερο: το σκοτάδι της μοναξιάς ή αυτό της τυφλής προκατάληψης;... Όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται άγρια δολοφονημένο στην αγροικία του, οι κάτοικοι της περιοχής ρίχνουν εύκολα το φταίξιμο στον καθυστερημένο γιο του Καλχούν. Τον αναζητούν μέσα στο δάσος, πιστεύοντας ότι έχει πάρει μαζί του και την Μπεθ, την μικρή κορούλα του ζευγαριού. Εκεί, όμως, αντί γι' αυτόν, συναντούν τον Τεξ και τους φίλους του...
Η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, τον Νοέμβριο του 2015.
Κείμενο: Mauro Boselli, Σχέδιο: Luca Rossi

Mister No και οι... Άλλοι
Μηνιαίο περιοδικό
Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 132
Τιμή: 3,50

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή επιλογή από τον κ. Ανεμοδουρά που ο Μίστερ Νο έγινε πια μηνιαίος! Ήταν κάτι που οι περισσότεροι το θέλαμε από την αρχή, αλλά αρχικά έπρεπε να περάσει μία διερευνητική περίοδο για να μπορέσει να σταθεί άξια και με προοπτική ως μηνιαίο περιοδικό.

    Μπορεί πρακτικά να μειώθηκαν οι σελίδες του περιοδικού και να χάνει εναλλάξ την θέση του ένας χάρτινος ήρωας, όμως θεωρητικά έχουμε κερδίσει! Οι ιστορίες του Μίστερ Νο συνήθως ολοκληρώνονται σε 3 μέρη οπότε χρειαζόμασταν 6 μηνές για να διαβάσουμε μία ολοκληρωμένη ιστορία, ενώ τώρα μόλις τρεις. Επίσης αφού κυκλοφορούσε στο παρελθόν ως διμηνιαίο περιοδικό, μέσα σε 3 τεύχη και συνολικά έξι μήνες απολαμβάναμε 3 ιστορίες του Ντυλαν Ντογκ και του Τεξ. Στο ίδιο λοιπόν χρονικό διάστημα των 6 μηνών θα έχουμε απολαύσει 3 περιπέτειες από κάθε ήρωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο κερδισμένοι βγήκαν οι αναγνώστες από αυτή την κίνηση, δεν το συζητάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...