Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Νέες εκδόσεις 156: Mister No και οι... Άλλοι #5


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το πέμπτο τεύχος του νέου καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Με 172 σελίδες και τρεις εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Το σύμβολο της εξουσίας
Ο Μίστερ Νο καταφέρνει να γλιτώσει από μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας του και υποψιάζεται τον Πακόμιο, όμως είναι φανερό πως εκείνος δεν έχει κανένα φανερό κίνητρο εναντίον του. Σύντομα θα βρεθεί και πάλι μπλεγμένος σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις καθώς οι κάτοικοι στο Νησί του Πάσχα είναι επιρρεπείς στο να ξυπνούν τα αρχαία τους ένστικτα, τα οποία περιλαμβάνανε ακόμη και τον κανιβαλισμό...
Κείμενο: G. Nolitta, Σχέδιο: F. Bignotti

2. Ντύλαν Ντογκ: Εχθροί για πάντα
Μια εξερευνητική αποστολή ανακαλύπτει μέσα στη ζούγκλα, μια παράξενη χαμένη αρχαία πόλη. Εκεί, βρίσκουν και κάποια άγνωστα ζώα, τα οποία τα μεταφέρουν στον ζωολογικό κήπο. Όταν το προσωπικό του κήπου αρχίζει να δολοφονείται με άγριο τρόπο, ο Ντύλαν αρχίζει να υποψιάζεται πως μια προαιώνια διαμάχη έχει μεταφερθεί στον σύγχρονο κόσμο...
Κείμενο: Faraci, Σχέδιο: Camuncoli

3. Τεξ Ουίλερ: Μεταλλικά αστέρια
Ο Τεξ και ο Κιτ συναντούν δύο παλιούς γνώριμους στο Μπλακ Ραστ. Πρώην αντιπρόσωποι του Νόμου, οι Ουίλ Κομπ και Στάνλεϊ Μικς, φαίνεται πως έπιασαν την καλή, καθώς έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις και η μισή πόλη τους ανήκει. Όμως, απ' ότι φαίνεται, αυτοί οι δύο κρύβουν ένα θανάσιμο μυστικό...
Κείμενο: Medda, Σχέδιο: Benevento


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Διμηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 172
Τιμή: 4,50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...