Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Λογοτεχνικές Προτάσεις 458: Η γυναίκα στο παράθυρο (Μυθιστόρημα)


Δεν είναι παράνοια αν πραγματικά συμβαίνει…

Η Άννα Φοξ ζει μόνη της, κλεισμένη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί. Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και… κατασκοπεύοντας τους γείτονές της.
Μια μέρα μετακομίζει στο απέναντι σπίτι η οικογένεια Ράσελ –ο πατέρας, η μητέρα και ο έφηβος γιος τους. Η τέλεια οικογένεια. Αλλά, όταν η Άννα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τα τρομερά μυστικά του να αποκαλύπτονται.
Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Τι κινείται στη σφαίρα της φαντασίας; Ποιος διατρέχει κίνδυνο και ποιος έχει τον έλεγχο; Σ’ αυτό το διαβολικά ανατριχιαστικό θρίλερ, κανένας και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Έξυπνο, δυνατό και συγκινητικό, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ είναι ένα θρίλερ που φέρνει στο μυαλό του αναγνώστη τις καλύτερες στιγμές του Χίτσκοκ.

Ο ΕΪ ΤΖΕΪ ΦΙΝ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη αλλά έζησε για δέκα χρόνια στην Αγγλία πριν επιστρέψει στην πατρίδα του. Έχει συνεργαστεί με τους Los Angeles Times, την Washington Post και το Times Literary Supplement. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, το πρώτο του μυθιστόρημα, πρόκειται να κυκλοφορήσει σε 38 χώρες, ενώ θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τη Fox.

Συγγραφέας: A. J. Finn
Μεταφραστής: Αναστάσιος Αργυρίου
Ημερομηνία έκδοσης: 22/02/2018
Σελίδες: 512
Ηλικία: 18+
ISBN: 978-618-01-2372-2
Σχήμα: 14x21 cm
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Αρχική τιμή: €17,70
Εκδότης: Ψυχογιός

🔎2894

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...