Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Ελληνικά Comic Books 328: Dirk Gently - Ολιστικό πρακτορείο Ντετέκτιβ (2017)


Μεγάλος Ολιστικός Τόμος

Αφού έγραψε το θρυλικό "Hitchhiker's Guide to the Galaxy", ο αγαπημένος συγγραφέας Douglas Adams δημιούργησε τον Ντερκ Τζέντλυ: έναν ντετέκτιβ που πιστεύει στη θεμελιώδη διασυνδεσιμότητα των πάντων και έχει μια μοναδική σχέση με τους νόμους των πιθανοτήτων και της φυσικής. Επίσης, αγαπάει τις γάτες και την πίτσα.
Ο Μεγάλος Ολιστικός Τόμος περιέχει τις ιστορίες «Ένα κουτάλι πολύ κοντό» και «Η διασυνδεσιμότητα των βασιλέων».
Στο «Ένα κουτάλι πολύ κοντό» ο Ντερκ ερευνά μια παράξενη υπόθεση λαθροθηρίας, μερικούς άφωνους τουρίστες και το εσωτερικό της μύτης ενός ρινόκερου.
Στο «Η διασυνδεσιμότητα των βασιλέων» ο Ντερκ βρίσκεται στην υπερβολικά ηλιόλουστη, υπερβολικά χαρούμενη και γενικά υπερβολικά παράξενη, ακόμα και για τον Ντερκ, πόλη του Σαν Ντιέγκο στη Καλιφόρνια, με μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται μετενσαρκωμένοι Αιγύπτιοι, χρυσά κινητά τηλέφωνα και κατά συρροή δολοφόνοι.
Και οι δύο ιστορίες ακολουθούν τα γεγονότα των μυθιστορημάτων "Dirk Gently's Holistic Detective Agency" και "The Long Dark Tea-Time of the Soul".

*Περιλαμβάνει πρόλογo του Ηλία Κυριαζή, εναλλακτικά εξώφυλλα από τα τεύχη της IDW και φωτογραφίες από την σειρά Dirk Gently's Holistic Detective Agency του BBC America


Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2 Δεκεμβρίου 2017 (AthensCon 2017)
Κείμενα: David & Ryall
Σχέδιο: Akins & Ηλίας Κυριαζής
Είδος: Περιπέτεια, Κωμωδία
Σελίδες: 248 Έγχρωμες
Μέγεθος: 15,7 x 24 εκ.
Αρχική τιμή: 19,90€
Εκδότης: Star Comics


🔎2599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...