Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Λογοτεχνικές Προτάσεις 363: Εκείνη τη νύχτα (Ψυχολογικό θρίλερ)


Η προκατάληψη μπορεί να οδηγήσει σε τρομακτικά εγκλήματα, ο άνθρωπος όμως, όσο και να έχει αδικηθεί, δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπει την προσπάθεια για να αποδείξει την αλήθεια…

Η δεκαοχτάχρονη Τόνι και ο φίλος της, ο Ράιαν, καταδικάστηκαν άδικα για το φόνο της μικρότερης αδελφής της.
Δεκαεφτά χρόνια αργότερα, η Τόνι επιστρέφει στον τόπο της, έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της και να αφήσει πίσω της το παρελθόν.
Θα διαπιστώσει πολύ σύντομα, όμως, ότι αυτό δεν είναι δυνατόν. Ο Ράιαν είναι πεπεισμένος πως μπορεί να ανακαλύψει την αλήθεια –η μητέρα της Τόνι εξακολουθεί να θεωρεί ένοχη την κόρη της– και οι παλιές της συμμαθήτριες που της είχαν κάνει κάποτε τη ζωή κόλαση ίσως να κρύβουν μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.
Προτού λοιπόν μπορέσει να προχωρήσει μπροστά, η Τόνι θα πρέπει να κάνει ένα τρομακτικό βήμα προς τα πίσω, στη φρίκη του παρελθόντος, ώστε να ξεσκεπάσει την αλήθεια και να «καθαρίσει» επιτέλους το όνομά της, πριν να είναι πολύ αργά.

«Έντονο και γεμάτο σασπένς –ένα καταπληκτικό ψυχολογικό θρίλερ».
-Lee Child

«Με τη γρήγορη και τολμηρή πλοκή του, το βιβλίο διερευνά με τρόπο αριστοτεχνικό πόσο τρομακτική μορφή μπορεί να πάρει o εκφοβισμός, ήδη από τα σχολικά χρόνια».
-Kimberly McCreight, συγγραφέας του best seller των New York Times, Reconstructing Amelie

«Η Chevy Stevens πλάθει και πάλι μια ιστορία γεμάτη σασπένς. Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με μυστικά, προδοσίες, πικρές απογοητεύσεις και, τελικά, την πολυπόθητη λύτρωση».
-Jennifer McMahon, συγγραφέας του best seller των New York Times, The Winter People

Συγγραφέας: Chevy Stevens
Μεταφραστής: Ουρανία Τουτουντζή
Επιμελητής: Βάννα Κατσαρού
ISBN: 978-960-605-349-8
Ημερομηνία έκδοσης: 24/05/2017
Αριθμός σελίδων: 488
Μέγεθος: 14,0 x 20,5
Τιμή: 9,90€
Εκδόσεις: Διόπτρα

🔎2363

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...