Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Ελληνικά Comic Books 310: World War Hulk (2017)


Αφού έχει εκδιωχθεί από μία ομάδα "ηρώων" της Marvel στον άγριο εξωγήινο πλανήτη Sakaar, ο Hulk σπάει τα δεσμά του σκλάβου και επιστρέφει στη Γη για να πάρει τρομακτική εκδίκηση εναντίον των Iron Man, Reed Richards (Mr. Fantastic), Dr. Strange, Black Bolt και αλίμονο σε όποιον κυριολεκτικά βρεθεί στο δρόμο του! Ο Hulk μπορεί να κόψει αυτόν τον πλανήτη στη μέση και σε αυτό το βιβλίο είναι πραγματικά θυμωμένος!

Το ‘World War Hulk’ είναι ένα από τα καλύτερα crossover blockbuster βιβλία κόμικς της Marvel και ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις! Εσύ θα την παλέψεις;

Ο υπερήρωας Hulk: Άλλη μία σύλληψη των θρύλων Stan Lee στην ιδέα–σενάριο και Jack Kirby στο σχέδιο, ο Hulk έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1962 μέσα από το "The Incredible Hulk #1" και από τότε τίποτα δεν τον σταματά. Ποιος άλλωστε τολμάει να μπει μπροστά του; Η ιστορία του Hulk μας λέει ότι ο Dr. Bruce Banner μεταμορφώνεται σε αυτό το πράσινο πλάσμα με την απίστευτη δύναμη και το μοναδικό thunderclap (η άλλη διάσταση στα… παλαμάκια), μετά από ατυχή έκθεσή του σε ακτινοβολία gamma, ενώ προσπαθούσε να σώσει τη ζωή ενός νεαρού παιδιού.
Σίγουρα, ένας από τους πιο παρεξηγημένους ήρωες της Marvel.
Αν τον νευριάσεις, τότε μεταμορφώνεται και καταλαβαίνεις από πρώτο χέρι τη δύναμη που κατέχει!

Το "World War Hulk" θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public!

Δημιουργοί: Pak Greg, Romita John Jr.
ISBN: 9789604364787
Ημερομηνία έκδοσης: 21/07/2017
Εξώφυλλο: Μαλακό
Σελίδες: 224
Διαστάσεις: 25x17 cm
Εκδόσεις: Οξύ / Public
Τιμή: 20,99€

🔎2344

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...