Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Νέες εκδόσεις 501: Superman - Ο γιος του Σούπερμαν #2


Αναγέννηση

Η σειρά "Flashpoint", που είχαμε παρακολουθήσει και στα ελληνικά στο παρελθόν, δεν ήταν παρά το σημείο ανάφλεξης που οδήγησε στην δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας, εκείνης του "New 52", όπου οι γνωστοί μας ήρωες ήταν νεότεροι και όλοι ξεκίνησαν να κάνουν από την αρχή τα πρώτα τους βήματα.
Στο σύμπαν του "New 52" παρακολουθήσαμε τις περιπέτειες του νεαρού Superman, ο οποίος όμως δεν γνώριζε πως υπήρχε κι ένας άλλος Superman στη Γη. Επρόκειτο για τον Superman που υπήρχε πριν τη δημιουργία του νέου σύμπαντος και ο οποίος μεταφέρθηκε στην ίδια Γη -μαζί με την οικογένειά του- με τον νέο Superman, ως αποτέλεσμα ενός event που ονομάστηκε "Convergence". Εκεί, με την παρέμβαση του Brainiac, όλοι οι ήρωες ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσπάθησαν να σταματήσουν την καταστροφή ολόκληρου του πολυσύμπαντος. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν όλοι πλέον οι κόσμοι, παλιοί και νέοι, να συνυπάρχουν στο νέο σύμπαν. Έτσι, ο παλιός και ο νέος Superman κατέληξαν να συνυπάρχουν, μέχρι που ο Superman του "New 52" πεθαίνει μετά από μια σειρά βαριών τραυματισμών.
Στη νέα μίνι σειρά, παρακολουθούμε τις πρώτες περιπέτειες του νέου -και ταυτόχρονα παλιού- Superman, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο...

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 29/05/2017
Σελίδες: 48
Τιμή: 3,90
Εκδόσεις: Anubis

👬2249

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...