Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Ελληνικά Comic Books 291: Avengers Assemble - Εκδικητές, ενωθείτε (2017)


Μία από τις πρόσφατες και εντυπωσιακές ιστορίες με τους Avengers και μία καλή ευκαιρία να έρθουν κοντά στα βιβλία κόμικς και οι νέοι φίλοι της κινηματογραφικής Marvel.
Το "Avengers Assemble" κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την blockbuster ταινία του 2012 "The Avengers" και περιλαμβάνει σχεδόν όλο το cast της ταινίας στις σελίδες του.
Iron man, Captain America, Thor, Hulk, Black Widow, Hawkeye, συγκεντρωθείτε!
Οι διάσημοι Avengers ενώνονται για μία αποστολή υψηλού ρίσκου. Όταν ανακαλύπτουν μία σειρά από ληστείες όπου "κάνουν φτερά" μερικά από τα πιο επικίνδυνα όπλα του κόσμου, με εγκεφάλους την εγκληματική οργάνωση του Zodiac, σύντομα βλέπουν ότι οι villains παίρνουν δύναμη από μία απειλή που έρχεται από μακριά.
Μπορούν οι Avengers να συντρίψουν τον Thanos, έναν κοσμικό εχθρό με τη δύναμη ενός θεού;
Για να τα καταφέρουν, θα χρειαστούν βοήθεια από μία απίθανη ομάδα από ήρωες–ταξιδευτές του διαστήματος, γνωστοί και σαν Guardians of the Galaxy!

Το "Avengers Assemble" συλλέγει σε ένα συμπαγή τόμο τα τεύχη 1-8 της ομώνυμης σειράς κόμικ.


Ποιοι είναι οι Avengers;
Οι Avengers είναι μία ομάδα από υπερήρωες που εμφανίζονται σε κόμικς της Marvel. Η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της με το "The Avengers #1" (1963), με δημιουργούς τους θρυλικούς Stan Lee στο σενάριο και Jack Kirby στο σχέδιο.
54 χρόνια μετά, βρίσκουμε τους Avengers πιο δημοφιλείς από ποτέ και εμφανίζονται σε μία πλειάδα από κόμικς, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.
Μερικοί υπερήρωες της ομάδας των Avengers είναι (μεταξύ άλλων) οι γνωστοί σε όλους μας Captain America, Thor, Spider-Man, Hulk, Wasp, Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Falcon, Black Panther, Captain Marvel, Luke Cage, Quicksilver κ.α.


Οι δημιουργοί του "Avengers Assemble"
Το "Avengers Assemble" ήταν μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι των Αμερικάνων δημιουργών Brian Michael Bendis (σενάριο) και Mark Bagley (σχέδιο). Ο Brian Michael Bendis, με πολλά βραβεία Eisner, μας έχει δώσει μοναδικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από την Marvel Comics ("Spider-Man", "Daredevil", "Avengers", "X-Men", "Guardians of the Galaxy"). Το σχέδιο και τη φαντασία Mark Bagley την έχουμε απολαύσει όλοι μέσα από τις δουλειές του στην Marvel Comics και DC Comics ("Fantastic Four", "Justice League", "Batman", "Iron Man", "Hulk").


Το "Avengers Assemble - Εκδικητές, ενωθείτε", θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public!

Σενάριο: Bendis Βrian Michael
Εικονογράφηση: Mark Bagley
Ημερομηνία έκδοσης: 29/04/2017
ISBN: 9789604364756
Αριθμός σελίδων: 184
Εξώφυλλο: Μαλακό
Εκδόσεις: Οξύ / Public
Τιμή: 17,99€

👬2210

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...