Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ελληνικά Comic Books 286: Ο κλέφτης του κίτρινου και άλλες ιστορίες (2017)


Ένας δεινός κλέφτης που κλέβει ό,τι έχει κίτρινο χρώμα, ακόμα και με τα μάτια. Ένα δροσερό κορίτσι με ουρά ψαριού και δυο πίνακες που συνομιλούν στην Πινακοθήκη. Το τσιράκι ενός διακινητή ανθρώπων με το περίεργο ψευδώνυμο Ντάμπο. Το κεντρί μιας εσωστρεφούς γυναίκας που γίνεται θανατηφόρο, αλλά και η οδός διαφυγής για τρεις φυλακισμένους.

Εννιά ιστορίες επιλεγμένες από την τριαντάχρονη πορεία του δημιουργού κόμικς Γιώργου Μπότσου. Λυρικές, κάποτε σκληρές ή με ένα αδιόρατο χιούμορ και σχεδιασμένες με το ιδιαίτερο, εικαστικό ύφος του καλλιτέχνη, έχουν ως χαρακτηριστικά την αναπάντεχη εξέλιξη, τις ανατροπές αλλά πάνω από όλα τα έντονα χρώματα.
Μια συλλεκτική έκδοση που συλλαμβάνει το πνεύμα και το ύφος του πραγματικού κλέφτη των χρωμάτων της ελληνικής σκηνής των κόμικς.



Το άλμπουμ κυκλοφόρησε επίσημα στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Γ. Μπότσου, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων καλλιτεχνικής του πορείας, στην gallery του πολυχώρου Black Duck, (διάρκεια 28 Μαρτίου - 11 Απριλίου).

Δημιουργός: Μπότσος Γιώργος
Πρώτη έκδοση: Μάρτιος 2017
Σελίδες: 64
Σχήμα: 24x33
ISBN: 978-960-499-224-9
Τιμή: 12,90 €
Εκδόσεις: Τόπος

👬2194

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...