Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η εκδήλωση-παρουσίαση των εκδόσεων "Μικρός Ήρως", στην Λέσχη Φίλων Κόμικς


Μια παρουσίαση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον
των εκδόσεων «ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ»

Το Σάββατο 13 Μαίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των εκδόσεων "Μικρός Ήρως", στην Λέσχη Φίλων Κόμικς. Αρκετός ο κόσμος που επέλεξε να επισκεφθεί την Λέσχη μια τέτοια εποχή και με την ζέστη που επικρατούσε το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα. Η Λέσχη στάθηκε για άλλη μια φορά πολύ φιλόξενη και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες μιας τέτοιας εκδήλωσης.
Η συζήτηση-παρουσίαση είχε οριστεί για τις 20:00, όμως οι περισσότεροι επισκέπτες είχαν έρθει από πολύ νωρίτερα. Αγορές, συζήτηση γύρω από αγαπημένα θέματα, συνάντηση με φίλους.





Για όλο τον μήνα Μάιο, μπορεί κανείς να βρει ποικιλία παλαιών τευχών των εκδόσεων "Ανεμοδουρά-Μικρός Ήρως", σε τιμές προσφοράς. Τίτλοι όπως "Νεος Μπλεκ", "Ζαγκορ", "Mister No και οι άλλοι", "Περιπέτεια", "Μικρός Ήρως", "Ροντέο", "Μικρός Ιππότης", "Μιστερ Νο Β Περίοδος", "Συλλεκτικός Μπλεκ", τόμοι και ειδικες εκδόσεις διαφόρων τίτλων, τεύχη ιταλικού Μπλεκ κ.α. Επίσης, τα βιβλία "Ηρωες του Στέλιου Ανεμοδουρά" και "Ηρωες - Ανθολογία", πάρα πολλά merchandise για διάφορους ήρωες και τίτλους (μπλούζες, μπρελόκ, κούπες, καπέλα κ.λ.π.).






Την συζήτηση ξεκίνησε ο Δημοσθένης, ενώ προλόγισε ο Γιώργος Γεωργέλος, ο οποίος παρενέβαινε συχνά βοηθώντας στην εξέλιξη της βραδιάς.
Η συζήτηση με τον Λεωκράτη Ανεμοδουρά κράτησε περίπου μιάμισι ώρα και έγινε σε κλίμα φιλικό και με έντονο ενδιαφέρον από το ακροατήριο. Οι απαντήσεις που έδωσε ο Λεωκράτης στις ομολογουμένως πολλές ερωτήσεις που του έγιναν, κάλυψαν τις απορίες όλων σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των εκδόσεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο εκδότης έκανε μια αναδρομή στην πορεία του εκδοτικού οίκου, παρουσίασε αναλυτικά τα περιοδικά που εκδίδει και τους ήρωες των κόμικ που αυτά δημοσιεύουν, για τις αλλαγές που σκέφτεται να πραγματοποιήσει αλλά και κάποια μελλοντικά του σχέδια.






Όπως είπε ο Λεωκράτης, με δεδομένη την μείωση της αγοράς των περιοδικών περιπτέρου και των πωλήσεών τους, σκοπός του είναι να προωθήσει του ήρωες των κόμικ του στα βιβλιοπωλεία, μέσω ειδικών σειρών βιβλίων και comic book. Προανήγγειλε την -εκτός απροόπτου- αναστολή της έκδοσης του περιοδικού "Mister No και οι άλλοι", το οποίο αν και κατά γενική ομολογία είναι το ομορφότερο περιοδικό που εκδίδει, δεν έχει τις πωλήσεις που θα έπρεπε.
Όμως, υπήρχαν και οι ευχάριστες ειδήσεις που βγήκαν από την συζήτηση μαζί του. Μία από αυτές είναι πως δύο νέοι ήρωες θα έρθουν να προστεθούν στην ύλη των περιοδικών, εκτός του Dragonero, που έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στο "Νέος Μπλεκ".






Το Σάββατο 28 Μαίου θα φιλοξενηθεί στη Λέσχη το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, που είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκδοτικής σχετικά με τον Μικρό Ήρωα Γιώργο Θαλάσση, το "Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ - Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ". Θα είμαστε και πάλι όλοι εκεί!





Φωτογραφίες από
http://www.greekcomics.gr/
Κώστας Φραγκιαδάκης


👬2199

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...