Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

4ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ"


Horrorant Film Festival
"FRIGHT NIGHTS"

Ένα από τα δημοφιλέστερα κινηματογραφικά είδη βρήκε επιτέλους τη στέγη που του αξίζει, για πρώτη φορά σε έξι πόλεις της Ελλάδας!
Για 4η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών τρόμου, Horrorant Film Festival - "ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ", ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στους φίλους του τρόμου και όχι μόνο, ανανεωμένο και έτοιμο για ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, με τέσσερις ακόμα πόλεις, την Αλεξανδρούπολη, τη Λάρισα, τη Ρόδο και το Ηράκλειο, να προστίθενται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας τα τείχη τους, έτοιμες να το υποδεχτούν.
Οι "Νύχτες Τρόμου" αποτελούν το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ταινιών τρόμου στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ανερχόμενα της Ευρώπης, έχοντας ήδη τραβήξει τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας.
Κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία στους χιλιάδες των θεατών του να παρακολουθήσουν genre ταινίες απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου, πολλές από τις οποίες σε πρώτη πανελλήνια ή και παγκόσμια προβολή!
Έτσι και φέτος, το 4ο φεστιβάλ "Νύχτες Τρόμου", έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πρόγραμμα με πάνω από 40 διεθνείς και ελληνικές παραγωγές, καθώς και 20 νέες παραγωγές μικρού μήκους.


Το πρόγραμμα, εκτός από τις πρεμιέρες, θα συμπεριλαμβάνει και τα καθιερωμένα αφιερώματα, με τη φετινή χρονιά να έχει μια αύρα επιστημονικής φαντασίας, με αφιέρωμα στο Sci-Fi Horror, αλλά και ελληνικό άρωμα, με ένα αφιέρωμα στον Ελληνικό Τρόμο.
Φυσικά δε πρόκειται να λείπουν τα διάφορα events, πριν και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
Οι 4ες "Νύχτες Τρόμου" θα σηκώσουν αυλαία αρχικά στην Αθήνα, στους κινηματογράφους ΙΝΤΕΑΛ και ΟΣΚΑΡ από 4-10 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά, στις 11-17 Μαΐου, θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη, στα ΒΑΚΟΥΡΑ 1 & 2.
Την ίδια περίοδο, 11-17 Μαΐου, θα λάβουν χώρα οι προβολές και στο Ηράκλειο, στον κινηματογράφο ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ, στη Λάρισα στα VICTORIA CINEMAS, στην Αλεξανδρούπολη στον Κινηματογράφο ΗΛΥΣΙΑ, και στη Ρόδο στο PALLAS CINEMAS CENTER.
Καθημερινά θα προβάλλονται 6 ή και 8 ταινίες μεγάλου μήκους, μαζί με πολλές ελληνικές και ξένες ταινίες μικρού μήκους.

Τα εισιτήρια συνεχίζουν να είναι σε προσιτές τιμές:
Απλό 6€, Ημερήσιο 10€, Full Pass 40€

Το Horrorant Film Festival "FRIGHT NIGHTS" διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα:
http://www.horrorant.com/
http://www.filmboy.gr/
https://www.facebook.com/pages/Horrorant/263209210390495


👬2180

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...