Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ελληνικά Comic Books 278: Η Κόρη του Ανοιχτηριού (2017)


Η ΜΑΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ.
Στο βραβευμένο καλύτερο βρετανικό κόμικ "Η Ώρα των Μαχαιριών", ο Σκάρπερ Λη αναρωτιόταν "Ποια στο καλό είναι η Βέρα Πάικ;". Τώρα μπορούμε να το μάθουμε.
Η Βέρα ζει στον σκληρό κόσμο του Γκρέιβ Έικερ. Η μητέρα της είναι το Ρολόι Καιρού, η μεγαλομανής Πρωθυπουργός Πιθανοτήτων. Ο πατέρας της ένα ανοιχτήρι.
Ακολουθώντας την παιδική ηλικία της Βέρα, το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Ρομπ Ντέιβις μας ταξιδεύει από το σπίτι της στη Βουλή, στο σχολείο αυτοκτονίας και από το Μπέαρ Παρκ στο Μαύρο Δάσος πέρα από τον φράχτη. Επιστροφή στο παρόν, και η Βέρα και ο Κάστρο Σμιθ είναι αποφασισμένοι να ξαναδούν τον φίλο τους Σκάρπερ -είναι όμως ακόμη ζωντανός; Μπορεί κανείς να ζήσει πέρα από τα νεκρόθλια του; Σκοτεινά εφευρετική συνέχεια, η Κόρη του Ανοιχτηριού απαντά στα ερωτήματα που έθεσε η Ώρα των Μαχαιριών και θέτει τα δικά της.

"Ένας κόσμος στον οποίο οι μητέρες είναι δυσλειτουργικές μηχανές που μεθούν, οι πατεράδες απλοϊκές συσκευές και τα παιδιά σχεδιάζουν τον θάνατό τους... Το δεύτερο μέρος της συγκλονιστικής τριλογίας του Ρομπ Ντέιβις, συνεχίζει την ιστορία των τριών νεαρών επαναστατών σε έναν φανταστικό, επικίνδυνο κόσμο... Μια σκοτεινή, ανατρεπτική εκδοχή της κλασικής ιστορίας "παιδιά-ενάντια-στην-κοινωνία".
-Guardian

Δημιουργός: DAVIS ROB
Μετάφραση: Μαρία Χρίστου
Επιμέλεια: Νεκτάριος Λαμπρόπουλος, Μαρία Χρίστου
ISBN13: 9789609540353
Χρονολογία έκδοσης: Απρίλιος 2017
Αριθμός σελίδων: 160
Διαστάσεις: 24x17
Εκδόσεις: Χαραμάδα
Τιμή: €17,00

👬2152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...