Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Λογοτεχνικές Προτάσεις 305: Οι Νάνοι II: Πόλεμος - Βιβλίο Δεύτερο


ΟΙ ΝΑΝΟΙ ΙΙ - ΠΟΛΕΜΟΣ (Βιβλίο Δεύτερο)
Του ΜΑΡΚΟΥΣ ΧΑΪΤΣ, 2 Γερμανικά Βραβεία Φαντασίας (2003 & 2005)

Τα Όρκ συγκεντρώνουν κρυφά τις ενισχύσεις τους σε μιά σκοτεινή στρατιά, που οι απόκρυφες δυνάμεις του Σκοτεινού νερού κάνουν αθάνατη. Ήδη η στρατιά αυτή έχει ξεκινήσει τη πορεία της προς την Γκίρντεργκαρντ, με μοναδικό σκοπό να εξαπολύσει όλο της το τρομερό μένος επάνω στο Βασίλειο των Νάνων. Πολύ πιο σύντομα απ’ όσο θα ήθελαν να ελπίζουν, ο Τούγκντιλ και οι σύντροφοί του θα πρέπει να βρουν το θάρρος που απαιτείται, για να πολεμήσουν ενάντια σ’ αυτή την αιμοδιψή ορδή. Αλλά τα Όρκ δεν αποτελούν τη μόνη απειλή. Οι δυνάμεις ενός νέου, ακατανόμαστου εχθρού μεγαλώνουν συνεχώς. Σύντομα θα είναι αρκετά ισχυρός, ώστε να απειλήσει την ίδια την ύπαρξη των Νάνων. Και οι δύο εχθροί όμως, ξεχνούν το βασικότερο και σημαντικότερο νόμο για τους Νάνους: όταν η ολική καταστροφή μοιάζει βέβαιη, ένας Νάνος είναι πιο επικίνδυνος παρά ποτέ.

Οι Εκδόσεις Propaganda Channel, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο Piper, συνεχίζουν την έκδοση του δίτομου δεύτερου μέρους της σειράς "Οι Νάνοι ΙΙ: Πόλεμος", του επικού λογοτεχνικού αριστουργήματος του Μάρκους Χάιτς, "Οι Νάνοι".
Η βραβευμένη με Deutscher Fantastik Preis (Γερμανικό Βραβείο Φαντασίας) σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 8 τόμους, αποτελεί μια από τις καλύτερες σύγχρονες λογοτεχνικές σειρές φαντασίας, με πάνω από 1.000.000 πωλήσεις παγκοσμίως. Ο τέταρτος τόμος της σειράς (Οι Νάνοι ΙΙ: Πόλεμος, Βιβλίο Β) κυκλοφορεί σε επιλεγμένα καταστήματα (Πρωτοπορία, Solaris, Comicon, Jemma, Comicstrip).

Συγγραφέας: Μάρκους Χάιτς (Markus Heitz)
Είδος: Φαντασία
Μετάφραση: Βασιλική Κορομηλά
Επιμέλεια: Γιώργος Γιανναδάκης
Ημερομηνία έκδοσης: 11/2014
Σελίδες: 236
ISBN: 9786188057272
Τιμή: 14,90€
Εκδόσεις: Propaganda Channel

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς:
Οι Νάνοι - Βιβλίο Πρώτο
Οι Νάνοι - Βιβλίο Δεύτερο
Οι Νάνοι II: Πόλεμος - Βιβλίο Πρώτο

👬2097

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...