Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 399: Mister No και οι... Άλλοι #15


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το δέκατο πέμπτο τεύχος του καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Σε αυτό το τεύχος, εκτός από τις περιπέτειες του Μίστερ Νο, δημοσιεύονται περιπέτειες του Ντύλαν Ντογκ και του Τεξ! Τρεις απίθανοι ήρωες μαζί! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Ο Βασιλιάς του Σερτάο (Β' μέρος)
Οι Ματσέντο και Σαμπίνο, αφού προδίδουν τον αρχικό συνεργάτη και αγοραστή, θα ταξιδέψουν στο Σερτάο για να πουλήσουν το "τρόπαιό" τους. Ο Μίστερ Νο, παρά τη θέλησή του, αναλαμβάνει να τους πάει στον προορισμό τους και πολύ σύντομα θα ανακαλύψει το σχέδιο που κρύβεται πίσω από την απαγωγή του μακάβριου λειψάνου του πρώην βασιλιά του Σερτάο!...
Η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, τον Ιούλιο του 1988.
Σενάριο: G. Nolitta, Σχέδιο: R. Diso


2. Ντύλαν Ντογκ: Ο μάγος των επιχειρήσεων
Ο Ίθαν Γουόρικ είναι μια επιχειρηματική ιδιοφυία. Η ικανότητά του να προβλέπει τις τάσεις της αγοράς, τον έχει κάνει πλούσιο και επιτυχημένο. Όμως, σε αυτή τη θέση έφτασε με πολλές θυσίες και συμβιβασμούς, με ένα παρελθόν που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Ένα μυστικό που ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία και που -φυσικά- δεν αφήνει αδιάφορο τον Ντύλαν Ντογκ!...
Η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, τον Αύγουστο του 2008.
Σενάριο: P. Ruju, Σχέδιο: N. Mari


3. Τεξ: Πρόκληση από παλιά αποστολή
Ο Τεξ καλείται να σώσει μια γυναίκα που πέφτει θύμα απαγωγής από Ινδιάνους. Αν και τελικά την σώζει, εκείνη βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα!
Μια ιστορία με ιδιαίτερη, μυστηριακή και μαγευτική εικονογράφηση. Η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην Ιταλία, τον Νοέμβριο του 2015.
Σενάριο: P. Ruju, Σχέδιο: S. Tisselli

Mister No και οι... Άλλοι
Μηνιαίο περιοδικό
Εκδόσεις: Εκδόσεις Μικρός Ήρως
Σελίδες: 132
Τιμή: 3,50


Επιμέλεια παρουσίασης: adamsjim

👬1863

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...