Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

54 χρόνια μαζί με την Θρυλική Τετράδα!


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 1962

Μια μέρα μουντή, κρύα και βροχερή. Μια τέτοια μέρα κυκλοφόρησε ο "Μικρός Σερίφης", για πρώτη φορά. Από τότε έγινε ο αχώριστος φίλος εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών. Είχε κι άλλα ονόματα: "Μικρός Κάου-μπόυ", "Μικρός Αρχηγός", "Γίγας του Φαρ-Ουέστ" κ.α. Κάπου ανάμεσα σε αυτή την πορεία των 54 χρόνων, τον γνωρίσαμε κι εμείς. Άλλος στην αρχή της κυκλοφορίας του, άλλος κάπου στη μέση. Πολλοί τον γνώρισαν και τον αγάπησαν ακόμα και μετά τη διακοπή της κανονικής έκδοσής του -κι αυτό δείχνει το μεγαλείο αυτού του περιοδικού, των ηρώων του και των ιδανικών που αυτοί πρέσβευαν...

Με την ελπίδα να μην χάσουμε ποτέ αυτή την καλή παρέα, ευχόμαστε στον Τζιμ, την Ντιάνα, τον Πεπίτο και τον Τσιπιρίπο...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Χιλιάδες εκδόσεις, εκατοντάδες περιπέτειες, πάντα ένα τεύχος με την Θρυλική Τετράδα κάπου κοντά μας, να μας προκαλεί να το διαβάσουμε! Πόσα διαφορετικά περιοδικά, πόσοι διαφορετικοί εκδότες, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες! Ένας Μύθος που έγινε Θρύλος, ένας Θρύλος που δεν λέει να σβήσει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το αντίθετο, μάλιστα! Φέτος, ο Μύθος ανανεώνεται... Μέσα από ένα καινούριο περιοδικό, η Θρυλική Τετράδα έρχεται ξανά κοντά μας, για να μας κρατήσει και πάλι συντροφιά με τις περιπέτειές της!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Πολλά στην αγαπημένη μας Θρυλική Τετράδα και στο περιοδικό που τα ξεκίνησε όλα, τον Μικρό Σερίφη!! Θα μας συντροφεύει με καινούριες εκδόσεις και μη για πολλά χρόνια ακόμα!

    Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή τις αδημοσίευτες ιστορίες και το τέλος που έχει γράψει ο κ. Πότης Στρατίκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...