Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Νέες εκδόσεις 373: Αρκάς - Έθνος #27


Ο Αρκάς είναι και πάλι εδώ, άλμπουμ του οποίου δίνει ως ένθετα η εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής", κάθε εβδομάδα. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε ο 27ος τόμος με τίτλο "Γερνάει καλύτερα όποιος γερνάει τελευταίος".
Κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί και ένας νέος πολυτελής τόμος από τον Γ' κύκλο της σειράς. Ο Κόκκορας, το Πουλί, η Θέκλα, ο Ζαχαρίας και οι άλλοι αγαπημένοι ήρωες του Αρκά, επιστρέφουν έτοιμοι να χαρίσουν γέλιο.

Αλήθεια, "Γερνάει καλύτερα όποιος γερνάει τελευταίος";... Πιθανόν. Ο Γεράσιμος, πάντως, γερνάει πολύ άσχημα. Κι αυτό γιατί γερνάει φτωχός, μόνος και -το χειρότερο- γιατί γερνάει έχοντας για κατοικίδιο τον σκύλο Ζαχαρία. Ο Ζαχαρίας πάλι, γερνώντας μισεί όλον τον κόσμο, αλλά έχοντας πρόχειρο μόνο το Γεράσιμο, τον ταλαιπωρεί αδιάκοπα με τη δηλητηριώδη γκρίνια του. Ενίοτε ταλαιπωρεί και τον Χαράλαμπο, τον φίλο του Γεράσιμου, τον θαλερό υπερήλικα με τη γεροντική άνοια και τη νεανική λίμπιντο. Αυτός ίσως γερνάει καλύτερα απ' όλους, αφενός γιατί δεν έχει σκύλο και αφετέρου γιατί είναι πεπεισμένος ότι αρέσει σε όλες τις γυναίκες.
Αυτό το άλμπουμ της σειράς "Οι συνομήλικοι" του Αρκά, είναι γεμάτο με το πικρό χιούμορ του δημιουργού του. Διαβάστε το γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, αλλά γελάει μέχρι δακρύων όποιος διαβάζει Αρκά.



Ο μοναδικός Αρκάς είναι πάλι εδώ για να μας απογειώσει με το καυστικό χιούμορ του, μέσα από ξεκαρδιστικές ιστορίες που κυκλοφορούν για πρώτη φορά με την εφημερίδα…
Το ατίθασο Σπουργίτι χλευάζει και περιφρονεί τον άτυχο πατέρα του, ο πεθαμένος ήρωας φιλοσοφεί με τον Άγγελο τη ζωή και τον θάνατο, ο σκύλος Ζαχαρίας ταλαιπωρεί αδιάκοπα με την γκρίνια του τον ηλικιωμένο Γεράσιμο, ο αδίστακτος Μοντεχρήστος μαυρίζει τη ζωή του Ισοβίτη μέσα στη φυλακή, ενώ το φλεγματικό ψάρι Κορνήλιος συντροφεύει με κοφτερές ατάκες τον αλαζόνα Καρχαρία…
Ένας νέος κύκλος με κόμικς που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Ο επόμενος τόμος: «Επικίνδυνα Νερά: Μην Ψαρώνεις!».


👬1802

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...