Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Σινεμά και DVD 69: Η Εποχή των Παγετώνων: Σε Τροχιά Σύγκρουσης / Ice Age: Collision Course (2016)


Σκηνοθεσία: Galen T. Chu, Mike Thurmeier
Σενάριο: Michael Berg, Yoni Brenner, Aubrey Solomon, Michael J. Wilson
Με τις φωνές των: John Leguizamo, Ray Romano, Denis Leary
Στο μεταγλωττισμένο: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Πολιτάκης, Μαίρη Μάρκου, Νίκος Μυτιληναίος, Στεφανία Φιλιάδη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Φοίβος Ριμένας, Αντέλα Μέρμηγκα, Βασίλης Μήλιος, Δημήτρης Μάριζας, Χάρης Μπόσινας, Μαρίνα Τσιγονάκη
Διάρκεια: 95'

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.





Το λατρεμένο fransice, που μας συντροφεύει χρόνια, συνεχίζει να εξελίσσεται και να εξερευνά με νέους τρόπους τη ζωή στη Γη πριν από τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα, η ιδέα γι’ αυτήν την ταινία προήλθε όταν οι δημιουργοί αποφάσισαν να εστιάσουν σε ένα διαστημόπλοιο που βρίσκει η παρέα σ’ ένα μουσείο πάγου στην πρώτη ταινία. Αυτοαναφορικότητα και παγετώνες μέσα στο κατακαλόκαιρο... Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του δεύτερου πιο πετυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, η «Εποχή των Παγετώνων» δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει την ξεκαρδιστική ιστορία της, πάντα στοχεύοντας ψηλά όσον αφορά το χιούμορ, την δράση και την συγκίνηση. Η νέα αυτή ιστορία είναι και η πιο φιλόδοξη της σειράς, εκτοξεύοντάς μας στο διάστημα και ταξιδεύοντάς μας σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο.





Καλοκουρδισμένο, συνεχώς αστείο, σχεδιασμένο με πραγματικό κέφι, το ταξίδι της παρέας από τη ζούγκλα μέχρι τη σωτηρία της Γης κρύβει και εκπλήξεις και φαντασία και ένα ορυμαγδό από ζώα που πετάγονται εκεί ακριβώς που δεν τα περιμένεις από κάθε πλευρά της οθόνης. Συνεχής δράση, καταπληκτικά εφέ και μουσική επένδυση με ήχο υψηλής ποιότητας. Δεν είναι απλά "μια παιδική ταινία". Μην το χάσετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...