Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνικά Comic Books 187: Wanted (2008)


Συγγραφέας: Mark Millar
Μετάφραση: Βασίλης Αθανασιάδης
Σχήμα: 17x26 εκ.
Σελίδες: 192
ISBN: 978-960-306-646-0
Εκδόσεις: Anubis
Τιμή: € 21,90

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το graphic novel “Wanted”. Πρωτότυπο, βίαιο όσο και απρόβλεπτο, το Wanted έγραψε μια νέα σελίδα στο χώρο των super hero κόμικς και αποτέλεσε την έμπνευση για την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Angelina Jolie, Morgan Freeman και James McAvoy.

Λίγα λόγια για την πλοκή
Ο Γουέσλυ Γκίμπσον, σκλάβος της καθημερινής ρουτίνας, πίστευε πως ήταν σαν όλους τους άλλους. Η ζωή του αλλάζει την ημέρα που μαθαίνει ότι είναι γιος του "Φονιά", μέλους της μυστικής αδελφότητας των υπερεγκληματιών που από το 1986 κυβερνούν τον κόσμο χωρίς κανένας μας να το γνωρίζει. Μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο Γουέσλυ προσχωρεί στην αδελφότητα, όπου οι ικανότητές του ως διαδόχου του Φονιά αποκαλύπτονται. Τα μάτια του ανοίγουν και αντικρίζει έναν κόσμο που ποτέ δεν είχε υποψιαστεί ότι υπήρχε. Πρόκειται για έναν κόσμο στον οποίο και ο τελευταίος υπερήρωας είναι νεκρός. Ο Γουέσλυ συνεργάζεται με την εγκληματική αδελφότητα, προσπαθώντας παράλληλα να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του πατέρα του και στην πορεία του αυτή από κυνηγός γίνεται κυνηγημένος.

Ανακατέψτε το Fight Club με μια δόση Masters of Evil, χτυπήστε το στο σέικερ και τι θα βγει; Το WANTED.
-wizarduniverse.com

Αίμα, χάος, σφαγές, σεξ, βία και ο απόλυτος αποδιοπομπαίος τράγος της κοινωνίας: ένα άκρως διασκεδαστικό ταξίδι.
-Alex Hamby, Herorealm.com

Τα μολύβια και τα μελάνια του JG Jones είναι εξαιρετικά.
-brokenfrontier.com

Με την καταιγιστική, ασταμάτητη δράση του, τους ολοζώντανους χαρακτήρες του και τους πανέξυπνους διαλόγους του, το WANTED είναι το πιο κινηματογραφικό κόμικς που θα μπορούσε να βρει κανείς στις μέρες μας.
-WIZARD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...