Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Ελληνικά Comic Books 180: Halo Graphic Novel (2007)


Τέσσερις συναρπαστικές ιστορίες από οκτώ κορυφαίους δημιουργούς μας ταξιδεύουν στο θρυλικό κόσμο του Halo!

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρώσει κανείς μία ομάδα τόσο ταλαντούχων καλλιτεχνών σε ένα μεμονωμένο graphic novel. Η εισροή τέτοιας δημιουργικής πνοής σε ένα σύμπαν τόσο σύνθετο όσο το Halo της Bungie Studios, μας χαρίζει ένα από τα πλέον συναρπαστικά εικονογραφημένα έργα των τελευταίων ετών.
Οι τέσσερις ιστορίες που θα βρείτε στη συλλεκτική αυτή έκδοση φέρουν την υπογραφή διακεκριμένων δημιουργών του χώρου. Οι Simon Bisley (Slaine, Batman, Judge Dredd) και Lee Hamock υπογράφουν μια συναρπαστική περιπέτεια με τίτλο «Το Τελευταίο Ταξίδι του Αιώνιου Απελευθερωτή». Ο δημιουργός του cult manga «Blame!», Tsitomu Nihei, γράφει και σχεδιάζει την ιστορία του Λοχία Johnson με τίτλο «Σπάζοντας την Καραντίνα», ενώ η τριάδα των Ed Lee, Andrew Robinson και Jay Faerber συνεργάζονται για να μας προσφέρουν τη «Δοκιμή Θωράκισης», μία ιστορία για την τεχνολογία του 26ου αιώνα. Τέλος, ο Brett Lewis και ο θρυλικό εικονογράφος Jean “Moebius” Giraud μας προσφέρουν την ιστορία «Δεύτερη Ανατολή στη Νέα Μομπάσα», η οποία αφηγείται το χρονικό μιας επίθεσης των Covenant στη Γη.
Η έκδοση περιλαμβάνει μία εντυπωσιακή συλλογή πανέμορφων εικαστικών έργων, απεικονίσεων του σύμπαντος του Halo, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτό το βιβλίο από εξέχοντες δημιουργούς της ένατης τέχνης, ενώ φιλοξενεί επίσης νέα έργα των καλλιτεχνών της Bungie που συμμετείχαν στην ανάπτυξη των videogames του Halo.
Πρόκειται για ένα συλλεκτικό έργο που δίνει μια άλλη διάσταση στην τέχνη των κόμικς!

Συλλογικό έργο
Μετάφραση: Γιώργος Γρίβας
Εικονογράφηση: Simon Bisley, Ed Lee, Andrew Robinson, Moebius, Lee Hammock, Jay Faerber, Tsutomu Nihei, Brett Lewis
Σελίδες: 128
ISBN: 978-960-306-611-8
Τιμή: € 17,90
Εκδόσεις: Anubis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...