Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Λογοτεχνικές Προτάσεις 206: Ασύμμετρη απειλή (Αστυνομικό θρίλερ)


Συγγραφέας: David Baldacci
Μετάφραση: Κατερίνα Ροντογιάννη
Σειρά: Anubis POCKET
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες: 480
ISBN: 978-960-497-681-2
Ημερομηνία έκδοσης: 07/08/2013
Τιμή: €7,90

Ο Γουίλ Ρόμπι έχει φέρει σε πέρας αποστολές που μοιάζουν ακατόρθωτες. Επαγγελματίας εκτελεστής στην υπηρεσία της κυβέρνησης, αναλαμβάνει την εξόντωση αδίστακτων εγκληματιών και τρομοκρατών, που ακόμα και οι μυστικές υπηρεσίες αδυνατούν να αντιμετωπίσουν. Κανείς δεν είναι τόσο ικανός στο έργο αυτό όσο ο Ρόμπι, εκτός ίσως από την πράκτορα Τζέσικα Ριλ, που όμως, φαινομενικά χωρίς κανένα λόγο, στρέφεται εναντίον της χώρας της, στοχοποιώντας μέλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. Ο Γουίλ Ρόμπι είναι ο μόνος που μπορεί να τη σταματήσει.
Έτσι ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό απίστευτων διαστάσεων, μια μονομαχία θανάτου, όπου οι ρόλοι μεταξύ θύτη και θύματος γίνονται δυσδιάκριτοι. Σύντομα, όμως, ο Ρόμπι θα συνειδητοποιήσει πως πίσω από την προδοσία της πρώην συναδέλφου του κρύβεται ένα παιχνίδι σκιών και τρόμου, μια δολοπλοκία που θα μπορούσε να κλονίσει συθέμελα την παγκόσμια τάξη πραγμάτων...

Ένα μοναδικό μυθιστόρημα με την υπογραφή του αριστοτέχνη του σασπένς. Μια συγκλονιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το μοναχικό εκτελεστή Γουίλ Ρόμπι, που βρέθηκε στην κορυφή των bestsellers διεθνώς, ενθουσιάζοντας εκατομμύρια αναγνώστες.

"Το κορυφαίο μυθιστόρημα του Baldacci εδώ και χρόνια... Ένα βιβλίο που οι αναγνώστες θα θυμούνται για καιρό." 
- Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...