Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Γιάννης Σπανός από τον Νεκτάριο Σφυράκη


Νεκτάριος Σφυράκης
Η άλλη όψη του Γιάννη Σπανού

Στο Γυάλινο UpStage το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Το καθιερωμένο συναντά το καινούριο, το διαχρονικό ρισκάρει τη νέα πρόταση, την άλλη ματιά, τη νέα οπτική γωνία. Η σταθερή αξία εκτίθεται ξανά ως νέα άποψη. Αυτά τα λόγια ίσως θα μπορούσαν να συνοψίσουν τη μουσική συνάντηση του Γιάννη Σπανού με τον Νεκτάριο Σφυράκη. Ο Νεκτάριος Σφυράκης με την μπάντα του, τους Rock Alarm, θα μας δείξουν τον Γιάννη Σπανό μέσα από τη δική τους ματιά. Δέκα τραγούδια του σύνθετη, που έχουν κερδίσει τη μάχη με το χρόνο, παρουσιάζονται μ' ένα τρόπο διαφορετικό απ' αυτόν που μέχρι τώρα ξέραμε. Ενορχηστρώσεις που προσεγγίζουν με ιδιαίτερο σεβασμό κι ευθύνη το «ακριβό» υλικό που ο συνθέτης του εμπιστεύτηκε.
Σ' αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τραγούδια του ίδιου του Νεκτάριου Σφυράκη, όπως και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνής Rock σκηνής.
Έκπληξη της βραδιάς είναι η εμφάνιση, έπειτα από καιρό απουσίας, της ιστορικής rock μπάντας ΩΡΙΩΝΕΣ, που δίνει την δική της βαρύτητα και το δικό της στίγμα, μιας και κουβαλάει μιαν ολόκληρη εποχή και μια σημαντική πορεία πίσω της κατά την όποια διαμόρφωσε μαζί με άλλους την ιστορία της ελληνικής rock μουσικής σκηνής από την δεκαετία του '70.
Συμμετέχει ο Μαρίνος Βυθούλκας.
Shut up performance
Kώστας Γόνης

Oι ROCK ALARM ειναι:
Κώστας Καρακώστας- Κιθάρες
Γιάννης Γρηγορίου - Μπάσο
Χρήστος Ζελελίδης - Τύμπανα
Κώστας Εγγλέζος - Πλήκτρα

Tεχνικός ήχου: Παναγιώτης Γεωργιάδης

Γυάλινο UpStage: Λ. Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 210 9315600 - 9316101-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...