Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Λογοτεχνικές Προτάσεις 174: Όρκος αίματος (Μυθιστόρημα)


Μια σκοτεινή οργάνωση που κινεί τα νήματα της Αμερικάνικης κυβέρνησης σκοπεύει να εξαπολύσει ένα βιολογικό όπλο εναντίον της ανθρωπότητας. Οι μόνοι που μπορούν να τους σταματήσουν είναι ο Ζακ Μπαροους, ένας νεαρός πολιτικός σύμβουλος και ο νέος του συνεργάτης, ο μυστηριώδης και επικίνδυνος Ναθάνιελ Κέιντ. Ένα πολιτικό θρίλερ με υπερφυσικό στοιχειό, όπου το μέλλον του κόσμου στηρίζετε σε ένα βαμπίρ που δρα με τους δικούς του κανόνες...

"Αν ο Dan Brown έγραφε ένα θρίλερ με βαμπίρ, αυτό θα έγραφε".
(Mitch Horowitz)

"Όποιος ανησυχεί ότι η βαμπίρ λογοτεχνία έχει κολλήσει σε σαπουνόπερες τύπου Τwilight θα ανακουφιστούν από το πανέξυπνο ντεμπούτο του σεναριογράφου Farnsworth. Ο Κέιντ είναι μια τρομερή μορφή - ακόμα ποιο απολαυστικός, επειδή δεν είναι ο κλασσικός μυστηριώδης αριστοκράτης αλλά ένα βίαιο και συχνά άχαρο κορυφαίο αρπακτικό. Έξυπνη, απολαυστική και γρήγορη δράση."
(Guardian)

"Καταπληκτικό... Είναι γραμμένο με φοβερό κέφι και ταλέντο και ο Κέιντ φαίνεται να είναι προορισμένος να γίνει ένας ήρωας που ο κόσμος θα δυσκολευτεί να ξεχάσει."
(Daily Mail)

"Έξυπνο και γεμάτο αγωνία, είναι ένα βιβλίο που θα δυσκολευτείτε να αφήσετε κάτω. Ο κεντρικός ήρωας είναι προορισμένος να γίνει ο νέος αγαπημένος μας χαρακτήρας. Το καλύτερο ντεμπούτο βιβλίου με βαμπίρ εδώ και πολλά χρόνια."
(John Connolly)

"Ένα θρίλερ που δαγκώνει".
(LA Times)

Συγγραφέας: CRISTOPHER FANSWORTH
Κατηγορία: Science fiction & Fantasy
Σελίδες: 408
Σχήμα: 14x21
Τιμή: €19,90
Εκδόσεις: SΕΛΙΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...