Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Game of Thrones: Αίτημα προς Ομπάμα να δημοσιοποιήσει τα νέα επεισόδια!


Κάποιοι, απλά, δεν μπορούν να περιμένουν...

Είναι δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν... εάν ο Τζον Σνόου είναι νεκρός. Και δεδομένου ότι ο Μπαράκ Ομπάμα γνωρίζει, έχουμε δικαίωμα και εμείς να μάθουμε. Τώρα. Όχι στις 25 Απριλίου, όταν κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του Game of Thrones.
Προκειμένου να τελειώσει αυτή η αγωνία, δημοσιογράφος υπέβαλε αίτημα βάσει της Αρχής περί Ελεύθερης Πληροφόρησης στον αμερικανό πρόεδρο να αποκαλύψει όσα γνωρίζει.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η HBO παρέδωσε στον Μπαράκ Ομπάμα την αρχική εκδοχή των επεισοδίων του 6ου κύκλου του Game of Thrones, μετά από αίτημά του.
«Είναι ο ηγέτης του ελεύθερου κόσμου. Όταν ο αρχηγός λέει "θέλω να δω τα επεισόδια", τι μπορείς να κάνεις;», δήλωσαν οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς.
Ωστόσο, δεν υπολόγισαν το δημοσιογραφικό δαιμόνιο της Βενέσα Γκολεμπέβσκι, η οποία υπέβαλε επίσημο αίτημα για αποκάλυψη των σχετικών πληροφοριών. Επικαλούμενη την Αρχή περί Ελεύθερης Πληροφόρησης, η δημοσιογράφος ζήτησε πρόσβαση στα επεισόδια που έχει στην κατοχή της η αμερικανική κυβέρνηση. Τώρα, το αίτημά της θα πρέπει να εξεταστεί και να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση...

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...