Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Λογοτεχνικές Προτάσεις 163: Οι Αθώοι (Μυθιστόρημα)


O Γουίλ Ρόμπι, ένας ψυχρός εκτελεστής στην υπηρεσία της κυβέρνησης, αναλαμβάνει την εξόντωση πανίσχυρων εχθρών, που ακόμα και το FBI ή η CIA αδυνατούν να σταματήσουν. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας του αποστολής, ο Ρόμπι κάνει ένα λάθος που μοιάζει αδιανόητο. Βασίζεται στην κρίση και στη συνείδησή του και χαρίζει τη ζωή στον επόμενο στόχο του, με αποτέλεσμα να βρεθεί κυνηγημένος από τους πρώην συνεργάτες του. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει, συναντά μια δεκατετράχρονη κοπέλα που έχει εγκαταλείψει το σπίτι της. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ρόμπι αποφασίζει να τη βοηθήσει. Σύντομα, ανακαλύπτει ότι το κορίτσι βρίσκεται στο κέντρο μιας τρομακτικής συνομωσίας, στην οποία εμπλέκονται πανίσχυρα πρόσωπα.
Τώρα, ο Γουίλ Ρόμπι θα πρέπει να βγει από τις σκιές για να σώσει τη ζωή της κοπέλας... και ίσως και τη δική του.

Ο κορυφαίος συγγραφέας και αριστοτέχνης του σασπένς David Baldacci υπογράφει ένα ακόμα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, κατακτώντας τις σημαντικότερες λίστες bestsellers παγκοσμίως.

"Ξεχάστε τις "Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι", το πιο συναρπαστικό βιβλίο της χρονιάς είναι "Οι Αθώοι" του David Baldacci..."
-The Times

"O Baldacci σε τρομερή φόρμα... μια καταιγιστική περιπέτεια..."
-The Examiner

Συγγραφέας: David Baldacci
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες: 496
ISBN: 978-960-497-477-1
Εκδόσεις: Anubis
Σειρά: POCKET
Ημερομηνία έκδοσης: 14/11/2012
Τιμή: €7,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...