Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Νέες εκδόσεις 189: Mister No και οι... Άλλοι #6


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το έκτο τεύχος του καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Με 172 σελίδες και τρεις εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Μάκε-Μάκε
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της ιστορίας κυριαρχεί ο τρόμος... Οι οπαδοί του Πακόμιο επαναστατούν ενάντια στον ηγέτη τους και αποφασίζουν να επιστρέψουν σε παλιά έθιμα, αναβιώνοντας ανθρωποθυσίες αφιερωμένες στον κακό θεό Μάκε-Μάκε. Και πρώτο τους θύμα είναι η ξανθιά Αμερικανίδα φίλη του Μίστερ Νο: η Πατρίτσια!
Κείμενο: Guido Nolitta, Σχέδιο: Franco Bignotti

2. Ντύλαν Ντογκ: Το μαύρο παραμύθι
Ο ήρωάς μας βρίσκεται κλεισμένος σε ένα φούρνο, με δεμένα χέρια και πόδια! Προσπαθεί να θυμηθεί την αρχή ενός σκοτεινού παραμυθιού, που φαίνεται να μοιάζει με την αρχή της κακοτυχίας που βιώνει. Εάν η μνήμη του τον προδώσει, αυτή η περιπέτειά του μπορεί να είναι και η τελευταία!...
Κείμενο: Bruno Enna, Σχέδιο: Corrado Roi

3. Τεξ Ουίλερ: Συνάντηση στην Τουλαρόζα
Τρεις άντρες έχουν συνάντηση με τον θάνατο σε ένα μικρό χωριό στο Νέο Μεξικό. Ένα περιστατικό από το παρελθόν στοιχειώνει εδώ και χρόνια τα όνειρά τους. Τώρα ήρθε η ώρα να βάλουν ένα τέλος στην ιστορία...
Κείμενο: Mauro Boselli, Σχέδιο: Luca Rossi


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Διμηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 172
Τιμή: 4,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...