Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Λογοτεχνικές Προτάσεις 129: Οικογένεια Corleone (Μυθιστόρημα)


ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ "Ο ΝΟΝΟΣ"

Νέα Υόρκη, 1933. Η Μεγάλη Ύφεση βρίσκεται στο απόγειό της και οι οικογένειες του εγκλήματος ευημερούν. Σύντομα, όμως, η άρση της Ποτοαπαγόρευσης θα φέρει το τέλος μιας ολόκληρης εποχής και μαζί της μια σύγκρουση που θα κρίνει ποιες οργανώσεις θα κυριαρχήσουν και ποιες θα σβήσουν για πάντα.
Για τον Βίτο Κορλεόνε, τίποτε δεν είναι πιο σημαντικό από το μέλλον της οικογένειάς του. Τα μικρότερα παιδιά του, ο Μάικλ, ο Φρέντο και η Κόνι, πηγαίνουν ακόμα σχολείο, ενώ ο υιοθετημένος Τομ Χέιγκεν φοιτά στο πανεπιστήμιο. Όμως ο δεκαεπτάχρονος Σάνι παρακούει τις επιθυμίες του Βίτο, που θέλει κάποτε να δει το γιο του επιτυχημένο επιχειρηματία και βάζει στόχο να ανέλθει με κάθε μέσο στην ιεραρχία της αληθινής οικογενειακής επιχείρησης...

Αξιοποιώντας ένα ανέκδοτο σενάριο του Mario Puzo, ο Ed Falco προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό ένα συγκλονιστικό προοίμιο του μυθιστορήματος ο "Νονός" και κατακτά επάξια μια θέση μεταξύ των κλασικών μυθιστορημάτων τα οποία ενέπνευσαν μία από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία του κινηματογράφου.

«Εφάμιλλο των έργων του Mario Puzo.»
- New York Daily News

«Θα το απολαύσετε.»
- New York Post


Συγγραφείς: Ed Falco, Mario Puzo
Μετάφραση: Σωτήρης Αγάπιος
Σχήμα: 12,5x18,5
Σελίδες: 488
ISBN: 978-960-497-424-5
Ημερομηνία έκδοσης: 20/9/2012
Σειρά: Anubis ΒΙΠΕΡ
Τιμή: €7,90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...