Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Ελληνικά Comic Books 93: Τελευταίο καταφύγιο (2012)


Κείμενα & Σχέδια: Χρήστος Μαρτίνης
Επίλογος: Αβραάμ Κάουα
192 Σελ. Μ/Α. Τιμή: 14,95 €
ISBN: 978-960-6732-80-5
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2012 (30,31 Μαρτίου & 1 Απριλίου)
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 10/04/2012

Στο καταφύγιο, όλα θα τελειώσουν.
Ή θα αρχίσουν.
Ο Άλεξ ζει απομονωμένος τα τελευταία οκτώ χρόνια. Τσακισμένος, φοβισμένος κι αδύναμος. Μοιάζει να είναι νεκρός. Εκτός από τα μάτια του.
Ο Τζερόμ έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους. Ακόμα και την ίδια του τη γυναίκα. Τώρα είναι καθ’ οδόν για τη φυλακή. Δεν σκοπεύει να μείνει πολύ εκεί μέσα.
Στο καταφύγιο, όλα θα τελειώσουν.
Ή θα αρχίσουν.

Ο Χρήστος Μαρτίνης είναι δημιουργός κόμικς και εικονογράφος, απόφοιτος του τμήματος γραφιστικής του ΤΕΙ Αθηνών [ΒΑ]. Έχει συνεργαστεί με τη Jemma Press, δημοσιεύοντας το κόμικς ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ στο περιοδικό ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ #3, καθώς και το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, το οποίο έγραψε και εικονογράφησε ο ίδιος, στο πλαίσιο της διατριβής του για το ΒΑ στο graphic design.

Για την COMICDOM PRESS έχει εικονογραφήσει το ΣΥΝΔΡΟΜΟ: Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και το πρώτο τεύχος της ομώνυμης σειράς κόμικς, ενώ συμμετείχε και στην προωθητική εικονογράφηση του τρίτου τεύχους.

Είναι συνιδρυτής του στούντιο Plotpoint Productions, μέσω του οποίου δημιούργησε το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, καθώς και background illustrations, props και character designs για το flash game KOLOBOK2012.

http://plotpointproductions.blogspot.com/
http://christos-martinis.deviantart.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...