Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Όταν η νέα γενιά συναντά δυο θρυλικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή!...


Ο Στρατηγός Λη (General Lee). Ποιος δεν έχει παρακολουθήσει τις περιπέτειες των Dukes of Hazard; Τα δύο ανένταχτα ξαδέλφια από τον αμερικανικό νότο, ταλαιπωρούσαν τους ανεκδιήγητους αστυνομικούς και τον χοντρούλη Boss Hogg, τον απίθανο κακό με το άσπρο κουστούμι.
Το σήμα κατατεθέν της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς δεν ήταν άλλο από τον General Lee, το θρυλικό πορτοκαλί Dodge Charger που έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία και στις καρδιές μας, κυρίως χάρη στα απίθανα άλματά του.
Ο K.I.T.T. Ιππότης της Ασφάλτου ή Knight Rider δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί αυτό που κυρίως μας εντυπωσίαζε στην συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά ήταν ο KITT και όχι ο πρωταγωνιστής της. Η μαύρη Pontiac Trans Am που έκοβε την ανάσα μας, με τις απεριόριστες και απίστευτες (για την εποχή εκείνη) τεχνολογικές της δυνατότητες.

Και τα δυο αυτά οχήματα βρίσκονται αυτό το διήμερο στο φεστιβάλ "AthensCon 2015", το οποίο λαμβάνει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do). Εσείς, δεν θα κάνετε μια βόλτα από εκεί;

Όταν η νέα γενιά συναντά δυο θρυλικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή... οι στιγμές είναι γεμάτες συγκίνηση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...