Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

AthensCon 2015 - Είμαστε κι εμείς εκεί!


To AthensCon είναι το πρώτο φεστιβάλ που γίνεται στη χώρα μας και που έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει.
Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ που ξεκίνησε σήμερα είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.
Εάν δεν έχετε πάει ακόμα, αξίζει. Αν αγαπάτε όλα τα παραπάνω, αξίζει. Εάν θέλετε να μπείτε σε έναν "φανταστικό" κόσμο, γεμάτο δράση αλλά και αναμνήσεις, αξίζει.
Εδώ συνυπάρχουν αρμονικά ο Spider-Man με τον Μικρό Κάου-μπόυ, το Game of Thrones με τον General Lee από τους Ντιούκς και ο Μπλεκ με τον K.I.T.T. από τον Ιππότη της Ασφάλτου! Δημιουργοί από την Marvel και την DC, όπως οι Alan Grant και Claudio Castellini, δίπλα-δίπλα με Έλληνες συναδέλφους τους, όπως οι Γιάννης Ρουμπούλιας και Κώστας Φραγκιαδάκης, ή συγγραφείς όπως ο Ευγένιος Τριβιζάς! Βρίσκεις πληθώρα από σύγχρονα ηλεκτρονικά παιχνίδια, φιγούρες ηρώων αλλά και πλαστικά παιχνίδια με τα οποία έπαιζες όταν ήσουν παιδάκι!
Αν είσαι νέος, πήγαινε. Αν είσαι μεγάλος σε ηλικία, πήγαινε. Αν είσαι γονιός, πάρε τα παιδιά σου και πήγαινε...
Παραθέτουμε κάποιες λίγες φωτογραφίες, μικρό δείγμα του τι γίνεται στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...