Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Λογοτεχνικές Προτάσεις 79: Σύγκρουση Βασιλέων (Game of Thrones)


Σειρά: Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου, Βιβλίο 2
Συγγραφέας: George R.R. Martin
Μετάφραση: Σωτήρης Αγάπιος
Σχήμα: 14x23
Σελίδες: 984
ISBN: 978-960-497-296-8
Ημερομηνία έκδοσης: 13/07/2011
Τιμή: €26,90

Ένας κομήτης στο χρώμα του αίματος σκίζει τους ουρανούς των Επτά Βασιλείων, ένας δυσοίωνος προπομπός θανάτου και καταστροφής. Καθώς ο χειμώνας έρχεται, οι μνηστήρες του Σιδερένιου Θρόνου είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν με φωτιά και ατσάλι για την κυριαρχία της διχασμένης γης του Γουέστερος.
Η "Σύγκρουση Βασιλέων" ξεκινάει εκεί που τελείωσε το "Παιχνίδι του Στέμματος". Τα Επτά Βασίλεια μαστίζονται από εμφύλιο πόλεμο, η Νυχτερινή Φρουρά τοποθετεί μια σημαντική δύναμη βόρεια του τείχους και στη μακρινή ανατολή, η Νταινέρυς Ταργκάρυεν συνεχίζει την αποστολή της να επιστρέψει στα Επτά Βασίλεια και να διεκδικήσει τα πρωτοτόκια.
Το μυθιστόρημα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του έτους 299 μετά την Άφιξη του Αίγκον...

Το δεύτερο βιβλίο της επικής σειράς, που έχει τιμηθεί με τρία βραβεία Locus, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από δέκα γλώσσες κι έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

«Αληθινά επικό... η πλοκή κλιμακώνεται σε ένα κρεσέντο δράσης. Μια πραγματική πανδαισία για τους λάτρεις της λογοτεχνίας του φανταστικού.»
-Publishers Weekly

«Μεγαλειώδες, συγκλονιστικό... Στο φανταστικό του κόσμο, ο Martin συλλαμβάνει όλη τη μεθυστική πολυπλοκότητα των Πολέμων των Ρόδων ή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας... Η γραφή του είναι πάντα μεστή και γεμάτη δύναμη.»
-SFX

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου" κυκλοφορεί σε ανανεωμένη, επίτομη έκδοση από τις Εκδόσεις Anubis.



Παλαιότερα εξώφυλλα του βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...