Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ντενίζ. Ο νέος έρωτας του Κέρμιτ, του βάτραχου;


Φουντώνουν οι φήμες για τη σχέση τους

Δεν άντεξε για πολύ καιρό μόνος ο Κέρμιτ, ο οποίος -ούτε ένα μήνα μετά τον χωρισμό του με την Μις Πίγκι, φαίνεται πως βρήκε παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά. Η νέα του φίλη ακούει στο όνομα Ντενίζ, είναι κοκκινομάλλα, νεότερη και... στέλεχος μάρκετινγκ στο ABC. Ωστόσο, ο Κέρμιτ έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας ότι η Ντενίζ δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απλή φίλη.
Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Twitter την προηγούμενη Τρίτη ο Κέρμιτ λέει: «Αν και προτιμώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή κρυφή, έτσι είναι το Χόλιγουντ. Είναι αλήθεια ότι βγαίνω πάλι ραντεβού. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία γυναίκα -γουρούνι ή κάτι άλλο- που να είναι η επίσημη νέα αγαπημένη μου. Είμαστε απλώς στενοί φίλοι».
Η σειρά «Τhe Muppets» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 22 Σεπτεμβρίου. Η Μις Πίγκι, μόλις έμαθε τα νέα για τον πρώην σύντροφό της, δήλωσε με... ανωτερότητα: «Όλοι οι βάτραχοι είναι ίδιοι».
Στις αρχές Αυγούστου έσκασε σαν.. βόμβα η είδηση του χωρισμού της Μις Πίγκι και του Κέρμιτ μετά από 30 χρόνια. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1979, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.
«Μετά από βαθιά σκέψη, η Μις Πίγκι κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να δώσουμε τέλος στη ρομαντική μας σχέση. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στην τηλεόραση (The Muppets - από το φθινόπωρο κάθε Τρίτη στο ABC). Παρόλα αυτά η προσωπικές μας ζωές είναι τώρα χωριστές και θα μπορούμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους, γουρούνια, βατράχους κλπ. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που θα κάνουμε για αυτό το προσωπικό μας θέμα… εκτός κι αν πάρουμε την κατάλληλη προσφορά! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφεραν στην ανακοίνωση του χωρισμού τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...