Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Νέες εκδόσεις 110: Αρκάς - Έθνος #16


Κάνε πουλί να δεις καλό

Το "Έθνος της Κυριακής" καθιερώνεται πλέον ως... σταθερή αξία, στην συνείδηση όλων όσων αγαπούν τα κόμικς. Ο Αρκάς είναι και πάλι εδώ, άλμπουμ του οποίου θα δίνει ως ένθετα η εφημερίδα τις επόμενες εβδομάδες. Μετά τις πρώτες δεκατέσσερις πολυτελείς εκδόσεις που είχε δώσει το 2012, το "Έθνος" επιστρέφει στα έργα του σπουδαίου δημιουργού. Εκτάκτως το Σάββατο κυκλοφόρησε ο 16ος τόμος με τίτλο "Κάνε πουλί να δεις καλό", από την σειρά "Χαμηλές Πτήσεις".
Κάθε εβδομάδα θα κυκλοφορεί και ένας νέος πολυτελής τόμος από τον 2ο κύκλο της σειράς. Ο Κόκκορας, το Πουλί, η Θέκλα, ο Ζαχαρίας και άλλοι αγαπημένοι ήρωες του Αρκά, επιστρέφουν έτοιμοι να χαρίσουν γέλιο.

ΚΑΝΕ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ... Αυτό θα πρέπει να πιστεύουν όλα τα φτερωτά του ουρανού όταν φέρνουν τους νεοσσούς τους στον κόσμο. Όμως ο πατέρας του μικρού σπουργιτιού σίγουρα διαφωνεί, γιατί από το γιο του δεν έχει καταφέρει να δει τίποτα καλό. Έχει δει μόνο μαρτυρικές μέρες με ταπεινώσεις και εξευτελισμούς που τον οδηγούν στα όρια της πιο βαθιάς απόγνωσης. Σ' αυτό, το τέταρτο άλμπουμ των "Χαμηλών Πτήσεων" του Αρκά, η συμπεριφορά του ατίθασου μικρού επιδεινώνεται σε τέτοιο βαθμό που ο απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να τον πάει σε έναν παιδοψυχίατρο εμπιστευόμενος έτσι το βλαστάρι του στα χέρια της επιστήμης. Απόφαση, βέβαια, εντελώς άδικη, γιατί στο κάτω-κάτω τι του έφταιξε η επιστήμη.

Την επόμενη Κυριακή θα κυκλοφορήσει ο 17ος τόμος: Σόου Μπίζνες - «Πάμε πρόβα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...