Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σινεμά και DVD 36: Φύλακες του Γαλαξία / Guardians of the Galaxy (2014)


Ο Πίτερ Κουίλ, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού, όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ρόναν. Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με ένα μάτσο απροσάρμοστους -τον Ρόκετ, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Γκρουτ, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Γκαμόρα και τον διψασμένο για εκδίκηση Ντραξ. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων...





Η Marvel παρουσιάζει την πιο παράτολμη και φιλόδοξη ταινία της, που επιδιώκει να μας εισάγει στη δεύτερη φάση του φουτουριστικού της σύμπαντος. Πρόκειται για την τρισδιάστατη μεταφορά του κόμικ "Guardians of The Galaxy", ένα αναπάντεχο μείγμα επιστημονικής φαντασίας, διαγαλαξιακών ηρώων και κοσμικών πολεμιστών. Για τις ανάγκες αυτού του μεγαλεπήβολου διαστημικού έπους, η Marvel επιστρατεύει ένα συνδυασμό ανερχόμενων και διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ. Πλάι στους Chris Pratt (Zero Dark Thirty, Money Ball), Zoe Saldana (Avatar) και τον παλαιστή Dave Bautista (The Man With the Iron Fists) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους Benicio Del Toro (The Usual Suspects), Glenn Close (Dangerous Liaisons) και John C. Reilly (Carnage) σε ρόλους έκπληξη.






Βασισμένο στο cult κόμικ που πρωτοεμφανίστηκε το 1969, το Guardians Of the Galaxy διηγείται την ιστορία των εξωγήινων όντων του 31ου αιώνα που αναλαμβάνουν να σώσουν όχι μόνο τη Γη, αλλά και ολόκληρο τον γαλαξία.

Director: James Gunn
Script: James Gunn, Nicole Perlman, Dan Abnett, Andy Lanning
Actors: Chris Pratt, Lee Pace, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista, Benicio Del Toro, Djimon Hounsou, Bradley Cooper (φωνή), Vin Diesel (φωνή)
Διάρκεια: 112'
Καταλληλότητα: Κατάλληλο άνω των 12





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...