Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Νέες εκδόσεις 82: Mister No και οι... Άλλοι #3


η ιστορία συνεχίζεται...

Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα το τρίτο τεύχος του νέου καταπληκτικού περιοδικού "Mister No και οι... Άλλοι". Με 172 σελίδες και τρεις εξ ολοκλήρου έγχρωμες περιπέτειες, εκ των κορυφαίων σειρών κόμικς που έχουν παραχθεί στην γειτονική Ιταλία, με ατελείωτη δράση, περιπέτεια και χιούμορ! Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα περιοδικό κόμικς; Αγοράστε το και απολαύστε το!

Οι ιστορίες που περιέχονται στο τεύχος:

1. Μίστερ Νο: Να συλληφθεί ζωντανός
Μετά τη μονομαχία του Μίστερ Νο με τον Ντεγκά, που καταλήγει στον θάνατο του δεύτερου, ο πιλότος οδηγείται στην “Κυψέλη”, μια φυλακή ειδικού τύπου από την οποία όσοι καταφέρουν να βγουν έχουν χάσει ήδη τα λογικά τους. Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Μίστερ Νο, βγαίνει από την “Κυψέλη” μετά την παρέμβαση της Μονίκ, της κόρης του διευθυντή των φυλακών, την οποία ο ήρωάς μας είχε σώσει από βιασμό. Η Μονίκ ερωτεύεται τον Μίστερ Νο και διατηρούν μια κρυφή σχέση, καθώς η κοπέλα του εξασφαλίζει την παραμονή του σε έναν τομέα της φυλακής με προνομιακή μεταχείρηση. Όμως, ο Μίστερ Νο δεν έχει σκοπό να περάσει όλη του τη ζωή φυλακισμένος…


2. Ντύλαν Ντογκ: Ο μπόγιας των ονείρων
Ο Ντύλαν συναντά έναν παλιό φίλο, ο οποίος του μιλάει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον μικρό του γιο. Ο Μπίλι, από τότε που έχασε την μητέρα του, έχει δημιουργήσει έναν φανταστικό φίλο με το μυαλό του. Τον σκύλο Μπάλντο, ο οποίος όμως πριν λίγες μέρες… εξαφανίστηκε. Το παιδί έχει πέσει σε μελαγχολία, ενώ δείχνει και τρομαγμένο. Ο Ντύλαν θα επισκεφθεί το παιδί στο σπίτι του και θα το ακολουθήσει σε ένα παράξενο ταξίδι…


3. Τεξ Ουίλερ: Ο τελευταίος στη λίστα
Ο Σκοτ Ουόναμπι είναι ένας κυνηγός επικηρυγμένων, παλιός γνώριμος του Τεξ. Όταν συναντιούνται τυχαία έπειτα από πολλά χρόνια σε μια μικρή πόλη της Νεμπράσκα, ο Ουόναμπι νομίζει ότι κυνηγούν και πάλι τον ίδιο άνθρωπο. Όμως κάνει λάθος, γιατί ο Τεξ δεν κυνηγάει μικρά ψάρια…


Με το «Mister No και οι... Άλλοι», συνεχίζουμε λοιπόν αυτό το όμορφο εκδοτικό ταξίδι προσπαθώντας να συγκεράσουμε ήρωες παλιούς που στιγμάτισαν περασμένες δεκαετίες με πιο νέους και δημοφιλείς.
Για τους πιο παλιούς, αυτή η έκδοση είναι ένας σύνδεσμος με το παρελθόν, μια νοσταλγική ανάμνηση που τους δημιουργεί όμορφα συναισθήματα.
Για τους νεότερους πάλι, ένας τρόπος να γνωρίσουν το παρελθόν, τα αναγνώσματα των πατεράδων τους ή τον κόσμο των εικονογραφημένων.
Για εμάς, όμως, είναι πολλά παραπάνω από ένα περιοδικό, σημοτοδοτεί τη δυναμική μας επιστροφή στο χώρο των εικονογραφημένων και μας δίνει το δικαίωμα να δηλώνουμε αβίαστα ότι η ιστορία… συνεχίζεται!

Λεωκράτης Ανεμοδουράς

Mister No και οι... Άλλοι
Διμηνιαίο περιοδικό

Εκδόσεις: Comics & Crosswords Publications Ε.Ε.
Σελίδες: 172
Τιμή: 4,50

2 σχόλια:

  1. Ένα υπέροχο περιοδικό που φάνταζε απίθανο να υπάρξει, λίγους μήνες πριν. Ο Λ.Ανεμοδουράς κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει αστείρευτο μεράκι και αξίζεις την έμπρακτη στήριξη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...