Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Ελληνικά Comic Books 53: Fables: Εξόριστα Παραμύθια (2009)


Συγγραφέας: Bill Willingham
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Λέτσα
Σχήμα: 17x26
Σελίδες: 128
Εκδόσεις: Anubis

Μια φορά κι έναν καιρό...

...οι ήρωες των παραμυθιών εκδιώχθηκαν από τα μαγικά τους βασίλεια και κατέφυγαν στο δικό μας μοντέρνο κόσμο -τον κόσμο των κοινών θνητών. Τώρα, ώριμοι πια και προσαρμοσμένοι στη σύγχρονη ζωή, ζουν ανάμεσά μας κρύβοντας την αληθινή τους ταυτότητα, καθένας διατηρώντας ακέραια όλα τα παραμυθένια του χαρίσματα αλλά και έχοντας αποκτήσει πλέον ορισμένες πολύ... ανθρώπινες αδυναμίες.

ENAΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ... ΦΟΝΟΣ;
Στην καρδιά της Νέας Υόρκης υπάρχει μια κοινότητα που κανείς δε γνωρίζει την ύπαρξή της. Οι κάτοικοί της είναι οι ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών και το όνομά της "Παραμυθούπολη". Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός, ένας, όπως όλα δείχνουν, αποτρόπαιος φόνος, έρχεται να ταράξει τη φαινομενική της γαλήνη. Πλέον μόνο ο Κακός Λύκος μπορεί να διαλευκάνει την υπόθεση και με τη βοήθεια της Χιονάτης να προσπαθήσουν να κρατήσουν την κοινότητά τους ενωμένη...

Στον τόμο περιλαμβάνονται τα πέντε πρώτα τεύχη της βραβευμένης σειράς FABLES του δημιουργού Bill Willingham (την οποία έχουν υπέροχα εικονογραφήσει οι Lan Medina, Steve Leialoha και Craig Hamilton) καθώς και ένα διήγημα σε σενάριο και σχέδιο του Bill Willingham.

Συνιστάται για αναγνώστες άνω των 16 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...