Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Συλλεκτική έκδοση Monopoly "Game of Thrones"


Το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ακινήτων εμπνέεται από τον κόσμο του "Game of Thrones", σε μια ειδική συλλεκτική έκδοση

Ένα παιχνίδι με στόχο την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερου πλούτου και την απόκτηση όσης περισσότερης ιδιοκτησίας, δεν θα μπορούσε να μην ταιριάζει απόλυτα με το αντίστοιχο παιχνίδι διεκδίκησης του θρόνου!
Η νέα έκδοση θα έχει τις φημισμένες τοποθεσίες από την σειρά, όπως το Castle Black, το Winterfell και το King’s Landing και οι παίκτες θα μαζεύουν τα χρέη της γης τους, θα εμπλέκονται σε αγοραπωλησίες και ανταλλαγές με σκοπό να αποκτήσουν την θέση του Σιδερένιου θρόνου!
Χωριά και κάστρα θα αντικαταστήσουν τα κλασικά πράσινα σπίτια και κόκκινα ξενοδοχεία του παιχνιδιού ενώ τα συλλεκτικά πιόνια της θα αποτελέσουν, το αυγό του δράκου, το κοράκι με τα τρία μάτια, ο White walker, ο Ανταρόλυκος, το στέμμα και ο Σιδερένιος θρόνος.
Σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter της σειράς, το κατάστημα της ΗΒΟ θα αρχίσει να πουλάει τις συλλεκτικές εκδόσεις μέσα στο 2015.
Ο χειμώνας πλησιάζει.. προετοιμάστε τα χωριά, χτίστε τα κάστρα σας και ετοιμαστείτε γιατί η Monopoly Game of Thrones.. έρχεται!

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...