Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Σινεμά και DVD 7: Jurassic World (2015)


22 χρόνια μετά την πρώτη, τρομακτική επίσκεψη στο πάρκο ψυχαγωγίας δεινοσαύρων, ερχόμαστε να ζήσουμε –με ένα ολόφρεσκο καστ- μοναδικές, επικών διαστάσεων, σκηνές καταδίωξης με τον τρισδιάστατο τρόμο (που δεν μπορείς να πεις πως περνά κι απαρατήρητος) να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Καλωσορίσατε στο ολοκαίνουργιο JURASSIC WORLD μας! Ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας!

Σκηνοθεσία: Colin Trevorrow
Σενάριο: Rick Jaffa, Amanda Silver, Michael Crichton
Ηθοποιοί: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jake M. Johnson
Διάρκεια: 128'

Υπόθεση: Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα πλήρως λειτουργικό θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, το Jurassic World, όπως είχε αρχικά οραματιστεί ο John Hammond. Περιλαμβάνει, επίσης, για πρώτη φορά ένα νέο αξιοθέατο, μία λίμνη με δεινόσαυρους που βρίσκονται υποθαλάσσια. Το πάρκο συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο και φαίνεται απόλυτα ασφαλές. Μέχρι που να αποδειχθεί το αντίθετο...





Το καινούργιο φιλμ παρουσιάζει το νέο πάρκο που ανοίγει για χιλιάδες επισκέπτες. H αλαζονεία της επιστήμης και η απληστία των ιδιοκτητών για νέα, πιο τρομακτικά πλάσματα απειλεί να φέρει την καταστροφή: ένα γενετικά μεταλλαγμένος, πανέξυπνος δεινόσαυρος-υβρίδιο, που ονομάζεται Indominus Rex και «σκοτώνει ό,τι κινείται», αποδρά από το εργαστήριο και σκορπίζει τον τρόμο στο νησί. Ένας επιστήμονας (Κρις Πρατ) και η επικεφαλής του πάρκου (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ) πρέπει να βρουν τρόπο να τον σταματήσουν...





Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου, ακριβώς 22 χρόνια μετά το πρώτο Jurassic Park που έσπασε τα ταμεία.
«Είναι μία ταινία που έγινε από fans του αρχικού Jurassic Park», είπε ο ηθοποιός Κρις Πρατ. «Εγώ σίγουρα είμαι, ο σκηνοθέτης μας Κόλιν Τρέβορόου επίσης, όπως και η Μπράις… Η πρώτη ταινία είχε τεράστιο αντίκτυπο στη γενιά μας», πρόσθεσε ο 35χρονος πρωταγωνιστής.

Δείτε το trailer της ταινίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...