Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ελληνικά Comic Books 2: Jonah Hex - Η Γέννηση ενός Θρύλου (2010)


Ο Τζόνα Χεξ διέσχισε ένα μακρύ και δύσβατο μονοπάτι για να γίνει ο πιο διαβόητος κυνηγός επικηρυγμένων της Αγριας Δύσης. Τώρα, για πρώτη φορά, θα πέσει φως στις θρυλικές ιστορίες των πρώτων περιπετειών του.

Ακολουθήστε το έπος από την αρχή, όταν ο πατέρας του δίνει τον Χεξ σκλάβο στους Απάτσι προκειμένου να διασχίσει τη γη τους με ασφάλεια, πριν ο Χεξ πολεμήσει στον Αμερικανικό Εμφύλιο και τελικά καταλήξει να γίνει ο πιο φημισμένος κυνηγός επικηρυγμένων. Από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια ως το γεγονός που στάθηκε η αιτία να σημαδευτεί το πρόσωπό του, ακολουθήστε τον Χεξ καθώς απονέμει το δικό του είδος δικαιοσύνης σε έναν κόσμο όπου το σωστό και το λάθος καθορίζονται από τις σφαίρες και την ανδρεία.
Αλλά ανοιχτούς λογαριασμούς δεν έχει μόνο ο Χεξ, καθώς θα μάθετε και την ιστορία της Ταλλούλα Μπλακ, μιας γυναίκας που θα αναζητήσει τη βοήθεια του Χεξ προκειμένου να πάρει την αιματηρή της εκδίκησή από εκείνους που έβλαψαν την ίδια και την οικογένειά της.

Οι σεναριογράφοι Jimmy Palmiotti και Justin Gray ενώνουν τις δυνάμεις τους με το θρυλικό Ευρωπαίο εικονογράφο Jordi Bernet και με τους διάσημους σχεδιαστές Phil Noto και Val Semeiks για να συνεχίσουν το έπος του μεγαλύτερου αντι-ήρωα της Άγριας Δύσης.

Συγγραφείς: Gray Justin, Palmiotti Jimmy
Εικονογράφηση: Jordi Bernet
Μετάφραση: Σπύρος Γιαννακόπουλος
Σχήμα: 17 x 26
Σελίδες: 144
Τιμή: 19,90 ευρώ
Εκδόσεις: Anubis
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 02/09/2010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...